Találhat-e még párt az, akinek már gyereke/gyerekei vannak?
Nos, en majdnem kétszer huszonéves vagyok es van gyerekem is egy évtizede, megis találtam part. Olyannyira, hogy nyáron ossze is házasodunk.
Se a kortól, se gyerektől nem függ. Ha valaki szeret, szeret mindennel együtt.....
Párszor már kifejtettem ezen az oldalon, hogy (tapasztalatom szerint) mi a baj az egyedülálló anyukákkal.
Röviden: a legnagyobb gond nem ott van, hogy ne lenne olyan férfi, aki elfogadná őket, hanem az, hogy a legtöbbjük - tisztelet a nagyon kevés kivételnek - csak hangoztatja, hogy neki egy rendes, megbízható férfire van szüksége, aki komoly kapcsolatot akar, szereti, tiszteli és elfogadja. Persze ez csak a szöveg, legtöbbjük zsigerből elutasítja, ha egy fentebb leírtaknak megfelelő férfi az útjába kerül, és helyette inkább összeáll egy olyannal, aki csak megdugni akarja.
A tényleg normális férfiakkal szemben (értsd: akinek nem csak egy kósza numerára kell a csaj) meg olyan irreális követelményeket támasztanak, hogy még a legtökéletesebb férfi sem lenne elég nekik. Akkor meg már az ember inkább kezd egy olyannal, akinek nincs gyereke, és két lábbal a földön jár.
Persze, hogy találhat. Ez a világ sajnos arról szól, hogy nem megjavítjuk a rossz dolgokat, hanem eldobjuk. Így van ez egy kihűlőben lévő kapcsolattal is.
Én 10 év után váltam két gyerekkel. Utána próbálkoztam, kerestem az igazit. Minden jelentkező elfogadta a gyerekeket, persze ez nem azt jelenti, hogy hetente mással állítottam haza, hanem azt, hogy egy pasit bemutattam nekik, vele nem működött mégse a dolog, majd megismertem jelenlegi férjemet.
Tesóm is elvált, neki egy gyereke volt akkor, mára újra házas, 3 gyerek boldog anyukája.
Barátnőmnek mára három gyereke van, igaz neki három apától, de a mostani párja még így is elfogadja.
Ha a nő szerethető, természetes, nem görcsös, magyarul a férfi szerelmes tud bele lenni mert tényleg szerethető, akkor a gyerekeket is el tudja fogadni. Ha viszont anyuka új apukát keres, akkor reménytelen a dolog. Társat, új kapcsolatot kell keresni, nem új apukát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!