Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Találhat-e még párt az,...

Találhat-e még párt az, akinek már gyereke/gyerekei vannak?

Figyelt kérdés
Szerintetek mennyit számít a mai világban, hogy valakinek gyermeke született előző régi kapcsolatából és most próbál rátalálni az "új" szerelemre? Nagyon nagy hátránnyal vannak az egyedülálló nőkkel szemben? Vagy léteznek még olyan férfiak, akik elfogadják úgy a nőt és gyermekét "ahogy van"?!

2013. dec. 7. 05:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

No kérem, a kérdés nagyon jó, a válaszokat direkt nem olvastam el, a pártatlanság miatt.

Férfi vagyok. 41 éves. Szingli. Gyermektelen.

24 voltam, amikor megismertem egy csodálatos nőt, egymásba zúgtunk, de elvált volt és volt két sráca. Egy év után szakítottunk, mert nem akartam őt leválasztani a kisgyerekekről értelemszerűen, de nekem meg nem feküdt ez a pót/mostoha/"apa" szerepkör. El nem tudtam volna képzelni.

Aztán lett egy tizensokéves kapcsolatom, ahol nem lett gyerek és elhagyott a párom. (Lehet, hogy emiatt, nem tudhatom.)

Most itt vagyok 41 évesen, valahogy hiányzik a saját család és én például pont el tudnék képzelni egy 35-40 közötti hölgyet, akinek már van gyermeke, de már elég nagy, nem kell állandóan tutujgatni és kellőképpen érett, hogy el tudjon fogadni engemet is családtagként és én is őt/őket.

Tehát van ilyen. És simán tudnám a sajátomnak kezelni. Van egy barátom, ő 46 éves és van egy 20 éves "mostohafia" és nagyon szeretik egymást. A haver "fiam"-ként elmlegeti a srácot. Én is el tudnám képzelni ugyanezt...

2013. dec. 8. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!