Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vannak még ilyen férfiak?

Vannak még ilyen férfiak?

Figyelt kérdés

Vannak még olyan férfiak,akik: nem figyelemhiányosak,

nem járnak buliba

nem isznak alkoholt

nem cigiznek

nem drogoznak

nem hallgatnak undorító zenéket, amik tele vannak csúnya szavakkal

nem hordanak Nike pro és társai felé ruhákat

nem beszélnek úgy, mint akik előbb szívtak fel 1 kg drogot

tudják mi a tisztelet és a normális, értékkel bíró dolgok érdeklik?

Ha igen, az jelentkezzen nálam, beszélgessünk :)

18L

Lehetőleg 22 éves korig.

dec. 8. 21:47
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
19, Az, hogy te önismeretet javasolsz, elég érdekes, főleg úgy, hogy egyetlen bejegyzés alapján próbálsz pszichológiai elemzést végezni. Azt, hogy ki mit talál fontosnak vagy értékesnek, mindenki maga dönti el, és az én bejegyzésem arról szólt, hogy egyértelműen meghatározzam, mi az, ami számomra nem elfogadható.Ha valaki magára ismer a leírásban, nem csak azért, mert nem csinálja ezeket a dolgokat, hanem mert hasonló értékrendet képvisel, az remek kiindulópont egy beszélgetéshez. De ha számodra ez túl bonyolultnak vagy értelmetlennek tűnik, akkor nyugodtan tovább is léphetsz, hiszen senki sem erőlteti rád a kommunikációt. Nem várom, hogy mindenki megértse vagy elfogadja ezt. Azért írtam, amit írtam, hogy megtaláljam azokat, akik hasonló értékeket képviselnek. Nem kell mindenkinek rám írnia, ahogyan nekem sem kell mindenkivel beszélgetnem. Ha ezt nem tudod elfogadni, az teljesen rendben van és ez azt jelenti, hogy nem egymást keressük.
dec. 9. 05:46
 22/38 anonim válasza:
El kell keseritselek, kedves kerdezo. 22 eves ferfit, aki pszichoszexualisan is erett, valamint ferfiattributumokkal is rendelkezik, nem fogsz talalni. A 22 evesek igencsak gyerekek meg.
dec. 9. 06:25
 23/38 anonim válasza:
Kérdező, teljesen jók és normálisak a keresési igényeid, tartsál ki mellettük!
dec. 9. 09:56
 24/38 BeefEater válasza:

Hát, ezzel a szóba jöhető férfiak nagy részét kizártad. Feltételezem, hogy a nem iszik alkoholt kitételt úgy kell értelmezni, hogy egyáltalán nem, soha.

Szerintem lehet, hogy érdemes lenne a helyi templomban ismerkedned, ott valószínű nagyobb arányban találsz a kritériumaidnak megfelelő férfit.

Az ismeretségi körömből egyvalakire tudok gondolni, aki valószínű megfelel a kritériumaidnak. Ő viszont nyíltan meleg.

dec. 9. 11:07
 25/38 anonim válasza:
Nehéz ügy. És kérdező, ha esetleg lenne tökéletes jelölt, csak 1-2 dolog nem passzol rá a listádból, akkor mi lenne az, amiből a leginkább hajlandó lennél engedni, a listád melyik elemei?
dec. 9. 11:19
 26/38 anonim válasza:
"Drágám, megtennéd értem, hogy lerakod a piát, a cigit, a drogot, nem jársz buliba, nem beszélsz semmilyen más nővel? -Persze drágám- Akár az életedet is odaadnád értem? -Természetesen, minek ilyen élet nekem?-"
dec. 9. 12:20
 27/38 anonim válasza:

21, még mindig nem tudom, hogy milyen pasira vágysz

Tudod, a cigizés, nike pro, alkohol fogyasztás, buliba járás (nem a részeges) még nem annyira határozza meg valaki személyét. Értem, hogy olyat akarsz akire ez nem jellemző, de ez még édes kevés.

dec. 9. 12:27
 28/38 anonim válasza:

Azért szarni szabad? Vagy az se fér bele?🤣

Nagyon nem vagyunk egy korosztály, úgyhogy tét nélkül okoskodok:

Ha eredményes akarsz ebben lenni, akkor a fontos az, hogy mit keresel, fordítva eléggé visszataszító. Mint amikor olvasol egy lakás hirdetést, ahol a tulaj vég nélkül sorolja, hogy mit nem lehet, de azt nem írja le, hogy kazán vagy központi a fűtés. 🤣

dec. 9. 12:44
 29/38 anonim válasza:

Szerintem többet ér, ha a pozitívat keresed és arra figyelsz. Ebből a kérdésből csak az jön le, hogy eleged van a férfiakból, és negatív vagy.

Tinderen pl. teli van ilyen nőkkel, szerintem egy értelmes, pozitív önértékelésű férfinak ez inkább taszító, mint vonzó. Te nem azt keresed, akivel szerethetitek egymást, hanem azt, aki nem tartalmazza XY negatív dolgot.

És nincs arról sem szó, te mit nyújtasz, miért lenne egy normális férfinak veled foglalkoznia.

Gondolom az hogy sok férfi keresett téged, azt gondolod nem kell adnod a kapcsolatba, nem kell arról írnod mit adsz te, de egy normális férfi kölcsönösségben gondolkodik.

Ez csak egy tanács egy normális férfitól, nem muszáj ezeken változtatni, csak ezredjére látom ugyanezt már a nőknél, akiknek valahogy nem sikerül normális férfit találni, de sose látom, hogy vonzóvá is tennék magukat a normális férfiaknak.

dec. 9. 13:52
 30/38 anonim válasza:

Igen, én ilyen vagyok csak már pár éve elmúltam 22 és inkább a srácokhoz vonzódom.

25/F

dec. 9. 17:28
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!