Vannak még ilyen férfiak?
Vannak még olyan férfiak,akik: nem figyelemhiányosak,
nem járnak buliba
nem isznak alkoholt
nem cigiznek
nem drogoznak
nem hallgatnak undorító zenéket, amik tele vannak csúnya szavakkal
nem hordanak Nike pro és társai felé ruhákat
nem beszélnek úgy, mint akik előbb szívtak fel 1 kg drogot
tudják mi a tisztelet és a normális, értékkel bíró dolgok érdeklik?
Ha igen, az jelentkezzen nálam, beszélgessünk :)
18L
Lehetőleg 22 éves korig.
Hát, ezzel a szóba jöhető férfiak nagy részét kizártad. Feltételezem, hogy a nem iszik alkoholt kitételt úgy kell értelmezni, hogy egyáltalán nem, soha.
Szerintem lehet, hogy érdemes lenne a helyi templomban ismerkedned, ott valószínű nagyobb arányban találsz a kritériumaidnak megfelelő férfit.
Az ismeretségi körömből egyvalakire tudok gondolni, aki valószínű megfelel a kritériumaidnak. Ő viszont nyíltan meleg.
21, még mindig nem tudom, hogy milyen pasira vágysz
Tudod, a cigizés, nike pro, alkohol fogyasztás, buliba járás (nem a részeges) még nem annyira határozza meg valaki személyét. Értem, hogy olyat akarsz akire ez nem jellemző, de ez még édes kevés.
Azért szarni szabad? Vagy az se fér bele?🤣
Nagyon nem vagyunk egy korosztály, úgyhogy tét nélkül okoskodok:
Ha eredményes akarsz ebben lenni, akkor a fontos az, hogy mit keresel, fordítva eléggé visszataszító. Mint amikor olvasol egy lakás hirdetést, ahol a tulaj vég nélkül sorolja, hogy mit nem lehet, de azt nem írja le, hogy kazán vagy központi a fűtés. 🤣
Szerintem többet ér, ha a pozitívat keresed és arra figyelsz. Ebből a kérdésből csak az jön le, hogy eleged van a férfiakból, és negatív vagy.
Tinderen pl. teli van ilyen nőkkel, szerintem egy értelmes, pozitív önértékelésű férfinak ez inkább taszító, mint vonzó. Te nem azt keresed, akivel szerethetitek egymást, hanem azt, aki nem tartalmazza XY negatív dolgot.
És nincs arról sem szó, te mit nyújtasz, miért lenne egy normális férfinak veled foglalkoznia.
Gondolom az hogy sok férfi keresett téged, azt gondolod nem kell adnod a kapcsolatba, nem kell arról írnod mit adsz te, de egy normális férfi kölcsönösségben gondolkodik.
Ez csak egy tanács egy normális férfitól, nem muszáj ezeken változtatni, csak ezredjére látom ugyanezt már a nőknél, akiknek valahogy nem sikerül normális férfit találni, de sose látom, hogy vonzóvá is tennék magukat a normális férfiaknak.
Igen, én ilyen vagyok csak már pár éve elmúltam 22 és inkább a srácokhoz vonzódom.
25/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!