Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vannak még ilyen férfiak?

Vannak még ilyen férfiak?

Figyelt kérdés

Vannak még olyan férfiak,akik: nem figyelemhiányosak,

nem járnak buliba

nem isznak alkoholt

nem cigiznek

nem drogoznak

nem hallgatnak undorító zenéket, amik tele vannak csúnya szavakkal

nem hordanak Nike pro és társai felé ruhákat

nem beszélnek úgy, mint akik előbb szívtak fel 1 kg drogot

tudják mi a tisztelet és a normális, értékkel bíró dolgok érdeklik?

Ha igen, az jelentkezzen nálam, beszélgessünk :)

18L

Lehetőleg 22 éves korig.

dec. 8. 21:47
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:

Kedves 10-es!:)

Köszönöm a véleményed, érdekes nézőpontokat osztottál meg. A felsorolásom nem egy tökéletes "álomférfi" kereséséről szólt, hanem inkább egy életmódról és értékrendről, amit fontosnak tartok. Bár, aggasztó és elgondolkodtató, miszerint te csak egy egyfajta álmodozásként kezeled azt a tényt, hogy van olyan férfi, aki az alábbiaknak megfelel. Tudom, hogy senki sem hibátlan, és nem is várom el, hogy valaki tökéletes legyen, de számomra ezek az alapelvek jelentik a közös értékek kiindulópontját. Ami a bulizást, zenét vagy más szokásokat illeti, mindenki máshogy kapcsolódik ki, és ez rendben van, de én olyan embereket keresek, akik hasonlóan gondolkodnak, mint én. Ami az ismerkedést illeti, szerintem nem a platform számít, hanem az, hogy kivel és milyen témákban tudsz mélyebben kapcsolódni.

dec. 8. 22:41
 12/38 anonim válasza:
Rendben. Te döntöd el mit szeretnél és nem állt szándékomban sem téged, sem mást megbántani.Felejtsük el amit írtam. Lényegtelen
dec. 8. 22:48
 13/38 anonim válasza:

#8 Én például pont megfelelek és nagyon sokan mások is. A probléma viszont azzal van, hogy a legtöbben, akik meg is felelnek nem azért, mert saját értékrendjükből csinálják ezeket, hanem inkább nem is tudják nem csinálni, mert nem azért nem mennek buliba, nem piálnak, nem cigiznek, mert nem akarnak, hanem kitaszítottnak, lúzernek számítanak. Sokan kapnak az alkalmon, hogy ilyenkor meg vannak szólítva, pont őket keresik, holott a lány sokkal többet akar.

Én mondjuk akkor se csinálnám ezeket, ha nem számítanék lúzernek, a bulin meg a pián kívül. A buli nem egyenlő az ordibálással meg a hányással, egy jó közösségi élmény lehet. Azért a karaoke meg a tánc engem nem tudna boldoggá tenni, de nem mindenkinek csak ez a buli. Alkalmanként inni sem annyira rossz, de ettől függetlenül én kimaradtam ezekből is.

dec. 8. 23:12
 14/38 anonim válasza:
Rám mindez igaz, de csak barátokat keresek, tekintve, hogy már van párom.
dec. 8. 23:13
 15/38 anonim válasza:

A felsorolás jó. De nem ezeket szokták leépíteni, hogy unalmasak, túl jó vagy, legyünk inkább csak barátok? És az okádék, bántalmazó exhez visszamenni, aki állítólag már a múlt, és akire a lista egyetlen pontja se igaz?

Én ismerkedtem már hasonló lánnyal aki normálisnak adta elő magát, és hogy nagyjából ezt keresi amit te is. Aztán láss csodát, mégse volt normális.

dec. 8. 23:32
 16/38 anonim válasza:
Vannak, de pont 22 éves kor fölött, azalatt inkább csak éretlen hülyegyerekek vannak.
dec. 8. 23:57
 17/38 anonim válasza:

Amúgy igen, a 22 éves korlimittel eléggé lábon lőtted magad. Főleg ha a mai fiatal gyerekekből indulok ki. És okkal mondtam a gyerekek szót, hiába 18-22 éves emberekről lenne szó.

Találhatsz így is, csak jóval ritkább lesz. Főleg ezen az oldalon.

dec. 9. 00:03
 18/38 anonim válasza:
Rám stimmel az összes, kivéve a zene és a kor. A csúnya beszéd is a nyelv része, attól, hogy használ bizonyos szavakat még lehet intelligens valaki, vagy művészi. De amúgy miért baj, ha valaki ilyen zenét is hallgat? Max nem mutatja meg neked
dec. 9. 01:39
 19/38 anonim válasza:

Én azt érzem, hogy járnod kéne önismeretbe.

Az írásodból egyáltalán nem derül ki, hogy neked milyen férfi lenne az ideálod, csak az hogy mi ne legyen rá jellemző. Rám nem jellemzőek ezek, akkor most rád kellene írjak, mert különben elszalasztok egy nagy lehetőséget? Vagy mi?

dec. 9. 01:48
 20/38 anonim válasza:
Sajnos 30 vagyok de mindig is megfeletem ezeknek a kritériumoknak.
dec. 9. 03:58
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!