Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vannak még ilyen férfiak?

Vannak még ilyen férfiak?

Figyelt kérdés

Vannak még olyan férfiak,akik: nem figyelemhiányosak,

nem járnak buliba

nem isznak alkoholt

nem cigiznek

nem drogoznak

nem hallgatnak undorító zenéket, amik tele vannak csúnya szavakkal

nem hordanak Nike pro és társai felé ruhákat

nem beszélnek úgy, mint akik előbb szívtak fel 1 kg drogot

tudják mi a tisztelet és a normális, értékkel bíró dolgok érdeklik?

Ha igen, az jelentkezzen nálam, beszélgessünk :)

18L

Lehetőleg 22 éves korig.

dec. 8. 21:47
1 2 3 4
 1/38 anonim válasza:
Nike pro miért gond? a többi pipa amugy :)
dec. 8. 22:02
 2/38 anonim válasza:
Esetleg Nobel-díja ne legyen?
dec. 8. 22:03
 3/38 anonim válasza:
Vannak, na pont őket nem szoktátok figyelemre méltatni, mert "unalmasak", "nem elég helyesek", mindenféle indokot kitaláltok arra, hogy az éppen aktuális ilyen érdeklődő miért nem elég jó. Aztán meg sírtok, hogy "sehol egy normális pasi".
dec. 8. 22:04
 4/38 anonim válasza:

Vannak de nem kapsz meg,arról ne is álmodj.Mert aki ilyen kérdéseket tesz fel,annak komoly párkapcsolati és mentális problémái vannak és nem ismerkedni szeretne hanem kötekedni ;)

Pá kislány

dec. 8. 22:09
 5/38 A kérdező kommentje:

1, Ízlés kérdése, valakinek vonzó ez a ruhadarab, valakinek taszító.

2, Miért érzed szükségét annak, hogy kötekedj? Normális dolgokat soroltam fel, nem valóságtól elrugaszkodó dolgokat.

3, Nem értem miért általánosítasz. Ha így lenne, akkor a normális férfiak nem lennének kapcsolatban, de mégis vannak, tehát vannak kivételek. Csak nem akarják megérteni, hogy az a kis kivétel is kivétel.

dec. 8. 22:12
 6/38 A kérdező kommentje:
4, Nekem nem áll szándékomban kötekedni, de ha már a mentális problémát felhoztad, lehet, hogy viszont neked van. Attól, hogy neked a múltban volt ehhez kapcsolódóan egy rossz tapasztalatod, még nem kell mindenre és mindenkire közvetítened.
dec. 8. 22:15
 7/38 anonim válasza:
Rólad mit lehet tudni? Melyik megyében laksz?
dec. 8. 22:19
 8/38 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Nem akartalak Én megbántani, csupán parányit azt érzem, hogy ennyi "követelménynek" kevés férfi felel meg (sajnos, vagy nem sajnos [és itt nem a drogfogyasztásról beszélek]).

Mindenesetre én sok sikert kívánok neked, hogy találj ilyen úriembert.

2-es voltam.

dec. 8. 22:24
 9/38 A kérdező kommentje:
A lakhelyemet nem szeretném nyíltan elárulni, de a személyiségemet tekintve nyugodt természetű, türelmes, megértő határozott személyiség vagyok. Nem vagyok olyan lány, aki elvárja, hogy a csávó fizessen neki mindent, az egyenlőségben hiszek. Sokan unalmasnak gondolhatnak, mivel nem iszom/nem dohányzom és nem bulizok. Undorodom a csúnya beszédtől. Az intellektuális, edukáló dolgok érdekelnek.
dec. 8. 22:24
 10/38 anonim válasza:

1. Egyáltalán miért akarsz itt ismerkedni ezen a gagyi helyen?

2. Nekem nincs mentális problémám, ha hiszed, ha nem, viszont te egész biztosan elégedetlen vagy és érzelmi válságot élsz át.

3. Te valami álompasira vágysz, de olyat senki sem kapott még az életében, mert mindenkinek vannak hiányosságai és hibái és rigolyája.

4. Miért baj az ha egy férfi szeret buliba is járni? Zene, tánc és szórakozás nélkül az élet annyit ér, mint egy kutya ugatás nélkül.;)

Ezek a felsorolásaid nagyon visszatetsző dolgokat sugallnak és számomra és szerintem sokak számára sem szimpatikusak. Mellesleg mint írtam tűt keresel a szénakazalban. Ha szeretnél pár percet beszélgetni és meguntad a sok válaszadást, megnézhetjük mire megyünk egymással,mert én is keresek egy "normális" lányt, akivel lehet különleges küldetéseket teljesíteni.

dec. 8. 22:31
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!