50 éves nő vagyok, három éve vagyok a párommal. Igenis számított a külső és a magasság is. Nálam nincs esélye alacsonyabb férfinak. Minimum legyen velem egy magas és max egy fejjel magasabb. Én 180 cm magas nő vagyok, nem tudnék egy 160 centis hozzám képest törpikéhez vonzódni.
dec. 7. 14:12
14/20 anonim válasza:
A többségüknek nagyon is fontos. Bár nem a nőket kell hibáztatni, legfeljebb az evolúciót.
"Egy 2015-ös tanulmány szerint a jelenség valóban létezik: egy több mint 60 000 fős kutatás azt bizonyítja, hogy a magasabb férfiak valóban „kelendőbbek” a nők körében, amit szexuális partnereik magasabb száma bizonyított. A 60 000 fő megkérdezésével zajló kutatás szerint evolúciós szempontok is szerepet játszanak a nők választásában. A magasabb testmagasság evolúciós üzenete az, hogy az adott férfi jó genetikai állománnyal rendelkezik, emellett nagyobb valószínűséggel lesznek magas termetűek a gyerekeik, akik így szintén jobb eséllyel tudják majd továbbörökíteni génjeiket."
dec. 7. 14:17
15/20 anonim válasza:
160 alatti lányok írjatok 190 vagyok :3
dec. 7. 16:08
16/20 anonim válasza:
Ne legyen 2 méteres, de nem is legyen nálam alacsonyabb. Egy kb. 10 centi különbség szerintem pont jó, bár vicces, mert a mostani párom 187 cm én meg 169. Deee akkor is kellett volna, ha "csak" 177 lett volna, szóval bár ez most így jött ki, de ez nekem ennyire nem fontos.
dec. 7. 16:54
17/20 anonim válasza:
Kifejezetten fontos a magasság, én pl. nem tudnék vonzónak találni egy nálam alacsonyabb férfit. Minimum 10 cm-vel legyen nálam magasabb.
Én 170 cm vagyok.
dec. 9. 15:06
18/20 anonim válasza:
17, Most mondod ezt, de ha a pasi a tettei miatt lesz vonzó, le fogod tojni a magasságát.
dec. 9. 15:10
19/20 anonim válasza:
#17 vagyok: Nem, nem fogom letojni. Van 1-2 férfi kollégám aki nagyon jó tulajdonságokkal rendekezik, szuper pasik, helyesek is, ugyanakkor nem tudok hozzájuk vonzódni, mert alacsonyabbak nálam. Nekem nem férfias, ha valaki alacsonyabb nàlam. Nyilván rengeteget számít a belső, az értékrend, stb., ugyanakkor nekem személy szerint a személységén túl akkor férfi egy férfi, ha magasabb nálam, “nagyobb darab”. De természetesen ez egyénfüggő, megértem, ha neked nem számít a magasság. :)
dec. 9. 15:20
20/20 anonim válasza:
Azt túlzás hogy nem számít, de ha tetszik valaki, pont nem fog érdekelni, hogy magasabb nálam. Max koppanok egy jó nagyot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!