Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Magas lányok hol vagytok?

Magas lányok hol vagytok?

Figyelt kérdés

Van itt olyan 170 cm feletti lány, akinek lenne kedve beszélgetni, ismerkedni? :) Magamról röviden: 194 cm, sportos alkat, nem dohányzó, 24 éves srác vagyok, Budapesten élek. :)

Írjatok nyugodtan, nem harapok :D

2020. dec. 28. 21:14
 1/7 anonim válasza:

Pesten nem tudsz csajozni??

Beszarok rajtad öcsi...

Menjél csak sétálni aztán már egyből vagy 10 nő lesz melletted...

Ja te sikertelen vagy értem.. 🤣🤣

2020. dec. 28. 22:32
 2/7 anonim válasza:

Első, neked ez mire jó? Te végigmész az utcán, és ragadnak rád a nők, mint a legyek?

Nem azért mondom, de küldj már egy képet, én fiatal lányként biztos nem tapadnék rá egy férfira se. Hódítson meg ő. Na de hogyan hódítsanak szerencsétlen férfiak? Az utcán, ahol mindenki rohan? Nem éppen tűnik a legalkalmasabb helynek erre. Na de egy világjárvány közepén hol máshol?

Ezen gondolkodj el kérlek, mielőtt másokat ócsárolsz. De persze, anonim módon könnyű szitkozódni. Csak ez éppen senkit nem érdekel. Ha nem tudsz érdemben hozzászólni, inkább maradnál csendben.

2020. dec. 28. 22:50
 3/7 anonim válasza:

2

Mi a baj?

Kezdjen a férfi nyilván de szemtől szembe a legjobb, nem látatlanban..

Nem is értem min nyávogsz..

Inkább aludj

2020. dec. 28. 22:52
 4/7 anonim válasza:

Nem én állok bele mindenkibe midenféle rám tartozó ok nélkül...de hát akinek nincs jobb dolga, mint itt mindenkit oltogatni, azzal nem sok mindent lehet kezdeni.

2020. dec. 28. 23:00
 5/7 A kérdező kommentje:
#2 Köszi, aranyos vagy 🤗 De ne állj le ilyenekkel, nem érdemes időt pazarolni rá :) Gyermekkorában biztos sokat bántották, és most vezeti le anonim oldalakon a benne felgyülemlett feszültséget :) Én ezért nem hibáztatom, nem tehet róla... Amúgy pont a ,,vírus" miatt kötöttem itt ki, előtte bulikban megoldottam az ismerkedést, és hidd el voltak sikereim ;)
2020. dec. 29. 00:06
 6/7 anonim válasza:
A zsiráfkifutóban.
2020. dec. 29. 08:59
 7/7 anonim válasza:

A rosszindulatú válaszok száma mindig sokkal több, mint a normális.

Ezt érdemes tudni.

Meg fogod találni az biztos!!

2020. dec. 29. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!