Vannak itt magas lányok akik ismerkednének?
Mivel én is elég magas vagyok (188 cm), szeretnék 175-180+ magas lányokkal ismerkedni :)
Ha van itt ilyen lány, annyit mesélnék magamról, hogy egyetemista vagyok (20 éves), szeretem az állatokat és a természetet, inkább részesítek előnyben egy magányos (itt jó értelemben) túrát mint egy sok emberes bulit :) szívesen sportolok, de a makettezés sem áll távol tőlem... Nyugodtnak és kiegyensúlyozottnak tartom magam, egyesek szerint helyes is vagyok :D
Ha van itt olyan lány, akinek felkeltettem az érdeklődését, az nyugodtan írjon vagy dobjon egy kommenet :)
Vannak itt magas lányok?
167cm vagyok és kb. a legtöbb lány akit valaha láttam / ismertem magasabb volt nálam.
Szóval kicsit pointless kérdésnek érzem.
Na azért nem mindenki 175-180+ centi.
Én pl. nálad magasabb vagyok, 170 cm, de a kérdezőnek nem lennék elegendő :D
Viszont becsülöm a kérdezőt, hogy magas lányt keres és nem ő is a 140 cm-es csajok között keresgél, mint ahogy a többi magas pasi. Az akkora pazarlás, 140 centis nőhöz teljesen tökéletes egy 150 cm pasi.
Ha valaki alacsonynak érzi magát, akkor nyugodtan rám írthat. Ugyanazokat tudom elmondani magamról, mint a kérdező, csak alacsonyabb vagyok egy 5 centivel.
Emiatt 170-180 lenne az intervallum. Persze ha most valami 168 centi, akkor sem dől össze a világ.
(Aki esetleg 175 felett van, az először a kérdezőnél próbálkozzon, mégiscsak így fair)
175 cm vagyok, szintén 20 éves, szintén egyetemista. Az érdeklődési körünk is hasonló, ha gondolod, írj :)
Ja, meg persze lány vagyok :D
Az "ismerkedés" és "társkeresés" kategóriát valahogy fejben összemostam és Tiszasasnak olvastam 😂😂😂
Azt még megérteném ha a kérdező ott lakna, de ilyen kategória... 😂😂
Férfi létemre a témában nem tudok segíteni, de további jó ismerkedést!
9-es tudod most kicsit nehez ismerkedni. Mert minden zarva és meg ráadasnak 20 orara haza kell erni.Lehet hogy vegre Januar 11.én vége lesz ennek. De az is lehet ,hogy meghosszabbítják . Szerinted most hol tud ismerkedni egy fiatal? Meg egyebkent a magas sracoknak nem olyan konnyü. Bar a kerdező meg annyira nem magas. Nekem már kicsit másabb a 203 centimmel. De nem ertem miert kötsz bele. Az a neve a kategorianak ,hogy ismerkedes. Ha ő itt akar ismerkedni akkor itt akar. Ha neked nem tetszik akkor ne írj kommentet. Vagy ne olvasd a kategóriát vagy fogadd el hogy ide lehet írni ilyen kerdest is. Meg egyebként is magas lanyoknak szol a kerdes. Te annak érzed magad ? 😂 . Mert ha nem akkor nem ertem miert kommenteltel.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!