Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Volt valaha is hátrányod a...

Volt valaha is hátrányod a magasságod vagy a súlyod miatt társkeresés terén?

Figyelt kérdés
2023. jan. 17. 16:14
1 2
 1/15 anonim válasza:

Súlyom miatt igen. Fogytam 20-25 kilót, és úgy már változott az attitűdöm, és a környezetemé is.

Magasság miatt nem, nem érint. Mindig alacsonyabbak néznek a lányok, de ez az arányok miatt lehet. Tapasztalataim szerint eléggé műsírás ez a magasság dolog. Talán valamivel jobb párt foghatsz átlag feletti magassággal, de attól még ismerkedni szinte bárki tud, ha csak a magasságával nem elégedett.

2023. jan. 17. 16:27
 2/15 anonim válasza:

165 centi vagyok, és 45 kg. Pasi. Sokáig gondot okozott a társkeresés, de aztán a fejemhez vágta valaki, hogy amíg magamat nem fogadom el, mások se fognak.

Manapság sem egyszerű a helyzet, sok nő egyszerűen nem tekint rám férfiként, illetve attól tartanak, ha ők vannak felül, összenyomnak. :D

Viszont most már eljutottam oda, megvan a kellő önbizalmam, és nem megyek a dunának, ha esetleg beleszaladok egy nemleges válaszba.

2023. jan. 17. 16:45
 3/15 anonim válasza:
173 magas vagyok férfiként, de nem nagyon volt ebből gondom, vagy nem mondták meg. Volt olyan akivel neten beszélgettünk, de az annyira rövid volt, hogy nem érintett annyira mélyen.
2023. jan. 17. 16:46
 4/15 anonim válasza:
Nem.
2023. jan. 17. 16:51
 5/15 anonim válasza:
Sose szerencsere magas es izmos vagyok, bar most jol fel vagyok tomegelve.
2023. jan. 17. 17:46
 6/15 anonim válasza:

A súlyomból kiindulva igen.

Hiába vagyok 190cm, de a 100-110kg nem épp mutat úgy rajtam, ahogy kellene. Dolgoztam rajta hónapokig, diétával és edzéssel, de 95 alá sehogy sem tudtam bemenni. Leginkább itt azzal van a gond, hogy meg is látszik rajtam a felesleg.

25f

2023. jan. 17. 18:59
 7/15 anonim válasza:
Nekem a gondolkodásom olyan hogy nem számít a kiló, amíg külsőleg elfogadható magának. Én se vagyok ropi ( 167cm, 60kg) de szerintem pont jó. Úgymond van mit fogni, de nem szakad le az ember karja alatta. Akinek meg nem tetszik...az már nem az én problémám. Szóval nem, nem éreztem még hátrányt. Nem is ezen feltételek alapján keresnék párt. Ezek csak számok, az életben vannak sokkal fontosabb tulajdonságok.
2023. jan. 17. 20:50
 8/15 anonim válasza:
Nekem kerekesszék miatt van hátrányom.
2023. jan. 17. 21:22
 9/15 anonim válasza:
Mivel nem vagyok nagy darab, akkor mondhatjuk, hogy kiesek sok nőnél, akik magas lovagról álmodoznak. Viszont ez engem nem annyira zavar, nem sokat vesztek azokkal, akiknek ez a főbb kritériumok közé tartozik 😅.
2023. jan. 17. 22:07
 10/15 anonim válasza:
Mint nő, akadt már probléma a társkeresés terén a magasságom miatt, nem vagyok nagyon magas, 171cm, viszont nekem mindig is fontos volt, hogy a párom legalább magasabb legyen nálam. A legtöbb külső jegy hidegen hagy, emellett viszont nem tudok elmenni. Ha alacsonyabb lennék legalább egy 5 centivel, sokkal könnyebb helyzetben lehetnék.
2023. jan. 18. 10:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!