Volt valaha is hátrányod a magasságod vagy a súlyod miatt társkeresés terén?
Figyelt kérdés
2023. jan. 17. 16:14
11/15 anonim válasza:
Igen, 175 feletti pasik sokszor elutasítottak, hogy túl alacsony vagyok (158cm vagyok).
2023. jan. 18. 22:52
12/15 anonim válasza:
3/11 nekem ez optimális méret. Nem szeretem a nagyon magas pasikat. Idomtalanok, nagy a kezük-lábuk. 170-180-ig ideális! 190 fölött Isten ments!
2023. jan. 21. 12:42
13/15 anonim válasza:
Én 210 cm vagyok. Nem rémlik hogy lett volna ilyen jellegű problémám. Én elégedett vagyok a magassagommal. ritkán találkozom nálam magasabb lánnyal, de tény hogy az kicsit fura érzés. :)
2023. jan. 21. 13:42
14/15 anonim válasza:
Nem igazán. Mindig képpel ismerkedtem ahol lehetett látni, hogy milyen az alkatom a magasságomat meg ha kérdezték nem titkoltam.
Szóval akiknek a teltebb csajok jönnek be azok "rám sem néztek". Én vékony alkat vagyok, combban, fenékben kicsit erősebb. Cserébe "kicsi" a mellem. Akinek bejön ez a párosítás annál nyerő voltam. Aki meg a kannás csöcsökért vagy a kis fenékért volt oda szintén látta, hogy nem én vagyok az embere.
Nyilván nem meztelen képet küldtem, egy sima farmer-pólós képből is lehet ezeket látni. :)
2023. jan. 21. 18:42
15/15 benboglar válasza:
Már azt mondtam,nem érdemes társkeresőn lenni. Őszintén,volt olyan randim, hogy a saját 175 cm-hez csak a vállamig érő férfi jelentkezett! Miért baj, ha nem akarok lefele nézni,ha hozzá beszélek?? Pedig a 170-est be sem jelöltem,illetve kértem azt a pár centit,hogy legalább egyformák legyünk.Szóval az ilyenekből nem lett semmi !! Ez hátrány számomra !!!
2023. jan. 21. 22:25
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!