Lányok tényleg annyira fontos nektek a társkeresésnél a magasság vagy ez csak a lányok egy kis %-ára igaz? Ti milyen magasság különbséget preferáltok?
A legtöbb lánynak nem a magasság a lényeg, elvileg az nem zavar senkit, ha egyforma magasak, sokakat az sem, ha ö a kicsit magasabb.
Ez a "csak magas srácok kellenek" dolgot csak azok szokták mantrázni, akikkel valami más baj van, amiért nem állnak velük szóba
A fiatalabbak még így gondolkodnak hogy a srác legyen magasabb. Idősebbeknél már ennyire nem fontos. Az idősebbeknél inkább a 30 év körüliek és idősebbek egyre többször láttam azt hogy a nő magasabb a párjánál. Én barátnőm is fél fejjel magasabb nálam, de kicsit sem érdekelt ez minket, és most sem, ez van. De láttam már olyat is ahol a nő volt vagy 180 cm magas, a férfi meg legalább 10 centivel volt alacsonyabb.
Nincs ezzel baj szerintem, bár azért a fiatalabbaknál ez fontosabb, de ott is láttam már olyat hogy a srác alacsonyabb volt a barátnőjénél pár centivel.
Igazából szerintem sokaknál inkább a biztonságérzet miatt „szükséges“ ez
Egy magasabb férfit kisebb eséllyel támadnak meg,mint egy short kinget
De szerintem lényegtelen amúgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!