Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok tényleg annyira fontos...

Lányok tényleg annyira fontos nektek a társkeresésnél a magasság vagy ez csak a lányok egy kis %-ára igaz? Ti milyen magasság különbséget preferáltok?

Figyelt kérdés

dec. 7. 02:57
A kérdező szavazást indított:
Mindenképp magasabb legyen a srác
Nem baj ha egyforma magasak vagytok
Nem baj ha alacsonyabb a srác
28 szavazat
1 2
 1/20 anonim válasza:

A legtöbb lánynak nem a magasság a lényeg, elvileg az nem zavar senkit, ha egyforma magasak, sokakat az sem, ha ö a kicsit magasabb.

Ez a "csak magas srácok kellenek" dolgot csak azok szokták mantrázni, akikkel valami más baj van, amiért nem állnak velük szóba

dec. 7. 08:10
 2/20 anonim válasza:
Ne legyen kirívóan látható a különbség.
dec. 7. 09:48
 3/20 anonim válasza:
155 cm vagyok, mindenképp legyen magasabb, másképp ki veszi le a felső polcról a cuccokat? :D
dec. 7. 09:57
 4/20 anonim válasza:
Az a legjobb, ha akkora mint én, vagy pár centivel magasabb. Alacsonyabb egyáltalán nem jöhet szóba, a túl magas sem. Max. 10 cm.
dec. 7. 10:07
 5/20 anonim válasza:
Ezek külső dolgok. A belsők fontosabbak.
dec. 7. 10:21
 6/20 anonim válasza:

A fiatalabbak még így gondolkodnak hogy a srác legyen magasabb. Idősebbeknél már ennyire nem fontos. Az idősebbeknél inkább a 30 év körüliek és idősebbek egyre többször láttam azt hogy a nő magasabb a párjánál. Én barátnőm is fél fejjel magasabb nálam, de kicsit sem érdekelt ez minket, és most sem, ez van. De láttam már olyat is ahol a nő volt vagy 180 cm magas, a férfi meg legalább 10 centivel volt alacsonyabb.

Nincs ezzel baj szerintem, bár azért a fiatalabbaknál ez fontosabb, de ott is láttam már olyat hogy a srác alacsonyabb volt a barátnőjénél pár centivel.

dec. 7. 10:30
 7/20 anonim válasza:
150 cm vagyok, így mindenképp legyen magasabb, ami nem túl nehéz xd nem akarnék liliputi gyerekeket, így se lennének túl magasak miattam.
dec. 7. 12:15
 8/20 anonim válasza:

Igazából szerintem sokaknál inkább a biztonságérzet miatt „szükséges“ ez

Egy magasabb férfit kisebb eséllyel támadnak meg,mint egy short kinget

De szerintem lényegtelen amúgy

dec. 7. 12:30
 9/20 anonim válasza:
Nem baj, ha egymagasak vagyunk, de alacsonyabb semmiképp sem lehet
dec. 7. 12:44
 10/20 anonim válasza:
Volt egy alacsony pasim hàt nem volt eleresztve ott alul.
dec. 7. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!