Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Téged hogy vágtak már át randin?

Téged hogy vágtak már át randin?

Figyelt kérdés
tegnap 13:15
1 2 3
 11/30 anonim válasza:

Azért például mert te hívtad el randira? Mert kedveskedni akarsz neki? Elvégre azért hívtad el mert tetszik nem?

Én ezzel egyébként úgy vagyok ha randira hívok valakit, hogy megszoktam kérdezni hogy nem bánja ha meghívom mivel az is lehet, hogy ez valakit kellemetlenül érint. Ez nem a pénzről szól hanem a kedveskedésről. Virágot sem azért veszel mert bármi haszna van... És teljesen jogosan akad ki egy nő ha ennyire nem vagy képes, persze hogy rosszul esik neki, mert ennyi erővel akkor bármelyik haverjával is elmehetett volna egy programra mert ugyan azt kapja.

Ha nem randi csak összefutunk és megbeszéljük hogy üljünk be valahová akkor mehet a fele fele. De tapasztalataim alapján ha normális vagy akkor a másik fél felajánlja hogy most ő hív meg.

Nem értem miért kell parasztnak lenni... Ez egyébként nem kötelezettség csak igen ne csodálkozz ha bunkó parasztnak tartanak, hogy egy ilyen egyszerű kis kedveskedést sem teszel meg a másikért. Akkor ő meg jogosan gondolja rólad hogy ha ennyit nem teszel meg hogy kicsit kedveskedj akkor a kapcsolatban sem fogod megtenni..

tegnap 15:59
 12/30 wcpumpa01 válasza:
Igazi magabiztos férfi akit anyagilag tönkre tesz ha másnak fizeti a kajáját apukám jár a taps :D de azért neked kell barátnő :D ha oda adná magát neked első estén gondolom azt is le mondanád mert nehogy már egy vadidegennel legyél együtt rögtön, bár veled ilyen nem fog előfordulni mert forintos jellemtelen valami vagy haver :)
tegnap 15:59
 13/30 anonim válasza:
Szerintem szép dolog ha egy férfi meghív egy nőt aki tetszik neki egy italra, vagy vacsorára. De úgy gondolom nem köteles. Sok olyan randim volt ahol feleztünk sokáig minden költséget és szerintem így korrekt. A paraszt, véglény és bunkó stílust azt meg tartsátok meg magatoknak, mert rátok jobban illik. Haszonlesők. Ha én nő lennék sosem várnék el semmit egy férfitől. Az ilyen stílus és gerinctelen elvárások miatt vagytok még egyedül, vagy éltek rossz párkapcsolatban.
tegnap 16:22
 14/30 anonim válasza:
turkáljon mindenki a saját pénztárcájában.
tegnap 16:23
 15/30 anonim válasza:
Lehet lemaradtam valamiről. De eddig nem úgy volt, hogy az fizet, aki meghívja a másikat?
tegnap 16:25
 16/30 anonim válasza:

Hogy tudjak sírni a feminácik ha egy vadidegen nem fizeti a zabájukat 😂

Tudtommal egyenlőség van akkor fizessen a nő is nyugodtan ahogy például Németországban szokás

tegnap 16:25
 17/30 anonim válasza:
egy közösen megbeszélt randin szerintem nincs szó semmiféle meghívásról....
tegnap 16:26
 18/30 anonim válasza:
Olyat nyilván lehet hogy fizetjük egymásét, vagy felezünk. De szerintem ti kiforgatjátok az ember szavát.
tegnap 16:26
 19/30 anonim válasza:

#16 Sosem vártam el senkitől, de azért a "kis cafkát" meg a "dobtam is azonnal" ezért elég erős túlzás.

Mintha rögtön anyagi csődbe akarta volna dönteni azzal, hogy neki természetes, hogy a férfi fizet, mert mondjuk feléjük ez a szokás.

tegnap 16:29
 20/30 anonim válasza:
Akinek ismerkedésnél nincsen pénze férfiként a nőre, vagy retteg hogy a másik fél majd lehúzza, azért szerintem az is meghívhatja nyugodtan a nőt egy zsalmalére. Abban nincs nagy kockázat ha elbukod, és legalább a nő is előre be tudja árazni, hogy kivel van dolga.
tegnap 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!