Téged hogy vágtak már át randin?
Azért például mert te hívtad el randira? Mert kedveskedni akarsz neki? Elvégre azért hívtad el mert tetszik nem?
Én ezzel egyébként úgy vagyok ha randira hívok valakit, hogy megszoktam kérdezni hogy nem bánja ha meghívom mivel az is lehet, hogy ez valakit kellemetlenül érint. Ez nem a pénzről szól hanem a kedveskedésről. Virágot sem azért veszel mert bármi haszna van... És teljesen jogosan akad ki egy nő ha ennyire nem vagy képes, persze hogy rosszul esik neki, mert ennyi erővel akkor bármelyik haverjával is elmehetett volna egy programra mert ugyan azt kapja.
Ha nem randi csak összefutunk és megbeszéljük hogy üljünk be valahová akkor mehet a fele fele. De tapasztalataim alapján ha normális vagy akkor a másik fél felajánlja hogy most ő hív meg.
Nem értem miért kell parasztnak lenni... Ez egyébként nem kötelezettség csak igen ne csodálkozz ha bunkó parasztnak tartanak, hogy egy ilyen egyszerű kis kedveskedést sem teszel meg a másikért. Akkor ő meg jogosan gondolja rólad hogy ha ennyit nem teszel meg hogy kicsit kedveskedj akkor a kapcsolatban sem fogod megtenni..
Hogy tudjak sírni a feminácik ha egy vadidegen nem fizeti a zabájukat 😂
Tudtommal egyenlőség van akkor fizessen a nő is nyugodtan ahogy például Németországban szokás
#16 Sosem vártam el senkitől, de azért a "kis cafkát" meg a "dobtam is azonnal" ezért elég erős túlzás.
Mintha rögtön anyagi csődbe akarta volna dönteni azzal, hogy neki természetes, hogy a férfi fizet, mert mondjuk feléjük ez a szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!