-Kamu történeteket mesélt végig magáról, amit később bevallott, hogy csak azért találta ki őket, hogy jobban bejöjjön nekem.
-Késve jöttek.
-Nem sokkal előtte lemondták.
Ezek jutottak eszembe csak.
tegnap 13:32
2/30 anonim válasza:
Kamu sztorit talált ki, hogy hamarosan el fog költözni a városból, de így a semmiből jegyezte meg, akkor nem is esett le, hogy csak lerázás akar lenni, mert tök jól elvoltunk amúgy. :( Később írasban egy másik kamuszöveggel köszönt el végleg, de kiderítettem, hogy egyik sem volt igaz, ő meg maradt abban a hitben, hogy nekem fogalmam sincs erről. És elég sokáig beszéltünk előtte írásban, lehetett volna annyi gerince, hogy őszintén megírja, hogy nem egymást keressük...
tegnap 14:06
3/30 anonim válasza:
Úgy hogy az volt a szlogenje hogy csak őszintén. A vicc hogy a randi után offolt meg mindenfélét kitalált hogy mi3rt nem jó neki (Én amúgy sejtettem miért nyìlvàn van több versenytàrs is) és pàr hétre rá mar kapcsolatban volt. 😃 Ugye csak őszintén 😄 Na az ilyenek miatt engedtem el.
tegnap 14:12
4/30 anonim válasza:
Olyan még nem volt hogy nem jött el, mert mindig csak úgy indulok el ha megbizonyosodok róla hogy van értelme találkozni és lebeszéltük értelmesen.
Amit tapasztaltam eddig az a totális passzivitás, igénytelen külső, rossz fogak, süketelés a semmiről és álomvilágban élés.
Persze volt aki hazudott és csak az időmet rabolta, például hogy mióta van egyedül, közben kiderült hogy 2 hete ment szét a két gyermekes bő negyvenes házas emberrel, aztán neki korai ismerkedni....akkor meg mit rabolja az időm? Volt akiben annyi gerinc sem volt hogy megmondja a randi után hogy nem akar semmit, csak elolvasott minden üzenetet és ennyi. A végén meg annyit láttam a huszonéves csajból a neten hogy összeállt egy 50es 3 gyermekes kopasszal. Szégyen az egész. Rosszul vagyok a társkeresőző nőktől már, annyit nem ér az egész hogy ezzel tovább kínlódjak.
tegnap 14:38
5/30 anonim válasza:
Megjelent a hölgy a 2. randin a három gyerekével. (Nem még csak utalni sem utalt rá sem írásban, sem személyesen, hogy egyáltalán van gyereke, nem hogy 3)
tegnap 14:43
6/30 anonim válasza:
Elhívtam a kis cafkát egy étterembe, a végén pedig nem akarta a saját részét fizetni. Dobtam is azonnal.
tegnap 14:55
7/30 anonim válasza:
#6 Micsoda úriember vagy, minden nő álma...
tegnap 15:16
8/30 anonim válasza:
Úgy korrekt hogy mindenki fizeti a sajátját. Ha már az elején a férfi fizet mindent és ez elvárás akkor azzal a nővel nem érdemes foglalkozni.
tegnap 15:36
9/30 anonim válasza:
Ha meg egy "férfi" (pontosabban magán annak tartó véglény) nem képes az elsö randin meghívni egy nőt, azzal nem érdemes foglakozni, egy sóher, primitív lény. (Nem csoda, hogy nincs partnere!)
tegnap 15:39
10/30 anonim válasza:
Most minden vadidegen nőnek akivel korábban sosem találkoztam én fizessek mindent? Miért???
A sóher primitív lény kifejezés nem helyt álló, akkor lenne igazad ha az illető elvárná hogy a nő fizessen mindent. Inkább az primitív, sóher és véglény aki elvárja a másiktól mindezt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!