Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Második randin mik az "elvárás...

Második randin mik az "elvárások"?

Figyelt kérdés

Eddig csak két lánnyal randiztam, a jelenlegivel eljutottam a másodikig, már az időpont is megvan. Ölelés már az elsőn megvolt, ő kezdeményezte.

Puszi, kézfogás mikor van? Bocsi a hülye kérdésért, de elég amatőr vagyok.

Elsőn ebédeltünk, másodikon hova vigyem?

21F

2024. jún. 25. 21:35
 1/9 anonim válasza:

Kézfogás, ha üzletet köttök.

Puszi mikor találkoztok vagy elváltok, helyzettől függően.

Oda vidd, ahova szeret járni.

2024. jún. 25. 22:49
 2/9 anonim válasza:
Én felhívnám magamhoz kajálni
2024. jún. 25. 23:36
 3/9 anonim válasza:
hawk tuah mindenképp
2024. jún. 25. 23:47
 4/9 anonim válasza:

Vacsorazni 🤣

A 3.-on meg az ágyadba 🤣

2024. jún. 26. 06:41
 5/9 BeefEater válasza:

Gondolom az elsőn ebéd közben nem csak arra figyeltél, hogy a tátott szád geometriai közepét eltaláld az étellel, hanem beszélgettetek is. Elvileg tudsz róla már egy pár dolgot, használd az információt.

Én valószínű valami közös programot szerveznék, ahol lehet beszélgetni is (múzeum, túrázás, amiről beszélgettetek), utána vacsora.

Kézfogás csak bemutatkozáskor van (és a nő nyújt kezet). A puszit nem tudom, ahány ember annyi féle szokást láttam. Figyelj rá és kiderül.

2024. jún. 26. 15:53
 6/9 anonim válasza:

Ez nem így működik. Jól érezni magunkat egymással <--Ennyi a lényeg.

Nincs ilyen, hogy mikor mit szabad és kell.

Mindkét fél úgy jár a legjobban, ha nem játszmáztok és színészkedtek. Idővel úgyis kiderül hogy milyenek vagytok valójában. A cél, hogy ezt mutasd a legelejétől kezdve, ne egy morálisan elfogadható megfelelést.

2024. jún. 26. 16:11
 7/9 Kedves Vezető válasza:
Ha az első randin nincs csók, vagy több =kuka.
2024. jún. 26. 23:37
 8/9 anonim válasza:
Ja elso randi mar gyereket kell csinalni
2024. jún. 27. 05:50
 9/9 anonim válasza:
Mélytorok
2024. jún. 27. 20:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!