Van itt olyan nő, aki ismerkedne egy férfival, aki korábban megpróbált öngyilkos lenni és ennek látszik is a nyoma?
21.
Én nem azt mondtam, hogy bárkit is zsarolni szetetnék öngyilkossággal.
Szó nincs erről.
Én azt mondtam, hogy nekem mindenem a nő, és marha rossz egyedül, és nő nélkűl, és emiatt rohadtul magam alatt vagyok néha.
De mindíg sikerül fölálni, és ez a lényeg. Nem tudom honnan, de valahonnan mindíg erőt kapok. Amikor ronda férfit látok szép nővel. Akkor mindíg felfrissülök, és érzem, hogy még talán van remény.
22.
Te össze állnál egy olyan nővel akivel nincs az a bizonyos szikra, nincs meg a vonzódás. ????
Na ugye hogy nem.
Én nem szép nőt, én nem gönyörű nőt keresek, hanem olyat, aki megmozdít bennem valamit.
Egyébként megjegyzem, hs szép nőt, csinos nőt keresnék, akkor soha nem lenne nőm, mert azok ma elérhetetlenek.
Az ma csak a legjobbaknak, legszebb férfiaknak adatik meg.
Ma minden a külsőről szól. Minden más csak duma és önbecsapás.
20#
Én nem
De én nem erzem magam szarul nincsen nom
Nekem nem egy nő adja az életem értelmét
24.
Igen,ebben igazad van.
Én, teljesen másként vélekedem mint a 25-ös.
Mindenkinek joga van ahhoz, hogy hogyan gondolkodik az életről.
Én azt vallom, hogy nő nélkül nem sok értelme van a létnek és az életnek.
Ez nem csak a Karácsonyra vonatkozik hanem mind a 365 napra.
Nekem nagyon fontos a női jelenlét.
Önálló vagyok. Tudok főzni, mosok, mosogatok, takarítok, mindent megcsinálok.
De a női lét az nagyon fontos egy férfi életében.
Most itt nem csak a szexre gondolok, hanem egyálltalán a nő közelségére.
A hangjára, az illatára, a viselkedésére, mindenére. A puszta jelenlétére.
Én pl férfiként, sokkal kevesebbnek érzem magam azoknál a férfiaknál, akik mellett van nő.
A női lét, az egy magasabb atmoszféra.
Azok a férfiak akik mellett van nő, azok sokkal egészségesebbek, sokkal fittebbek, sokkal boldogabbak, más a bioritmusuk.
Így egyedül csak elvagyok, mint egy biológiai korcs.
23#
Hát akkor légy résen 26-os, mert ezzel szintén visszaélhetnek. Gondolj csak bele, ha nem a megfelelő nő telepszik rád. Valami zsarnok, személyiségzavaros, kontrolláló, bántalmazó. Aztán máris bukta az elmélet az egészségről, fittségről, boldogságról, és jó bioritmusból.
Nyilván ez egy szélsőség megint, csak azért mondom hogy légy résen, mert ezzel a hozzáállással te is kitettebb vagy ennek. Ez a típus megérzi a kétségbeesést, vagy azt, ha valaki mindenképp párt akar. Mert azok kb bármit tolerálnának neki, főleg a lassú tűzön főtt béka esetében.
Résen leszek.
Igérem. 👍
Azért nagy baj nincs, mert mindenem megvan, elvileg jó életem van, csak a nő hiányzik.
Nehezen lehet átverni.
És már fiatal sem vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!