Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt olyan nő, aki ismerked...

Van itt olyan nő, aki ismerkedne egy férfival, aki korábban megpróbált öngyilkos lenni és ennek látszik is a nyoma?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy van egy heg a karomon. 31/F

dec. 2. 08:45
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
20-as már megbocsáss, de szerintem pontosan ez a mindset amit itt prezentálsz, ez viszi bele az embereket abba, hogy aztán öngyilkossággal zsarolják a nőjüket. Ez neked sem jó irány, javaslom változtass minél előbb! Ne a nőn múljon a boldogságod, mert hatalmas tévút, szinte borítékolható boldogtalanság, és persze hatalmas nyomás annak, akivel esetleg tényleg összejössz később. Ha ennyire tőle várod a boldogságot.
dec. 3. 12:17
 22/29 anonim válasza:
Miert keresel egy ronda not, egybol lenne nő az életedbe
dec. 3. 12:37
 23/29 anonim válasza:

21.

Én nem azt mondtam, hogy bárkit is zsarolni szetetnék öngyilkossággal.

Szó nincs erről.

Én azt mondtam, hogy nekem mindenem a nő, és marha rossz egyedül, és nő nélkűl, és emiatt rohadtul magam alatt vagyok néha.

De mindíg sikerül fölálni, és ez a lényeg. Nem tudom honnan, de valahonnan mindíg erőt kapok. Amikor ronda férfit látok szép nővel. Akkor mindíg felfrissülök, és érzem, hogy még talán van remény.

22.

Te össze állnál egy olyan nővel akivel nincs az a bizonyos szikra, nincs meg a vonzódás. ????

Na ugye hogy nem.

Én nem szép nőt, én nem gönyörű nőt keresek, hanem olyat, aki megmozdít bennem valamit.

Egyébként megjegyzem, hs szép nőt, csinos nőt keresnék, akkor soha nem lenne nőm, mert azok ma elérhetetlenek.

Az ma csak a legjobbaknak, legszebb férfiaknak adatik meg.

Ma minden a külsőről szól. Minden más csak duma és önbecsapás.

20#

dec. 3. 13:19
 24/29 anonim válasza:
Én se mondtam hogy te öngyilkossággal fogsz zsarolni bárkit. Én azt mondom hogy ez vékony jég, mert aki öngyilkossággal zsarolja a másikat, többnyire ott is ugyanez lehet a háttérben. Hogy ennyire előtérbe helyezi A NŐT, és hogy az élete értelme. Onnét egy lépés, hogy úgy érzi nélküle nincs értelme élni. És hogy bármit megtehet, hogy el ne veszítse. Szóval érted, én ezért is mondtam amit. A motiváció egyezhet eléggé.
dec. 3. 13:23
 25/29 anonim válasza:

Én nem

De én nem erzem magam szarul nincsen nom

Nekem nem egy nő adja az életem értelmét

dec. 3. 13:57
 26/29 anonim válasza:

24.

Igen,ebben igazad van.

Én, teljesen másként vélekedem mint a 25-ös.

Mindenkinek joga van ahhoz, hogy hogyan gondolkodik az életről.

Én azt vallom, hogy nő nélkül nem sok értelme van a létnek és az életnek.

Ez nem csak a Karácsonyra vonatkozik hanem mind a 365 napra.

Nekem nagyon fontos a női jelenlét.

Önálló vagyok. Tudok főzni, mosok, mosogatok, takarítok, mindent megcsinálok.

De a női lét az nagyon fontos egy férfi életében.

Most itt nem csak a szexre gondolok, hanem egyálltalán a nő közelségére.

A hangjára, az illatára, a viselkedésére, mindenére. A puszta jelenlétére.

Én pl férfiként, sokkal kevesebbnek érzem magam azoknál a férfiaknál, akik mellett van nő.

A női lét, az egy magasabb atmoszféra.

Azok a férfiak akik mellett van nő, azok sokkal egészségesebbek, sokkal fittebbek, sokkal boldogabbak, más a bioritmusuk.

Így egyedül csak elvagyok, mint egy biológiai korcs.

23#

dec. 3. 16:27
 27/29 anonim válasza:

Hát akkor légy résen 26-os, mert ezzel szintén visszaélhetnek. Gondolj csak bele, ha nem a megfelelő nő telepszik rád. Valami zsarnok, személyiségzavaros, kontrolláló, bántalmazó. Aztán máris bukta az elmélet az egészségről, fittségről, boldogságról, és jó bioritmusból.

Nyilván ez egy szélsőség megint, csak azért mondom hogy légy résen, mert ezzel a hozzáállással te is kitettebb vagy ennek. Ez a típus megérzi a kétségbeesést, vagy azt, ha valaki mindenképp párt akar. Mert azok kb bármit tolerálnának neki, főleg a lassú tűzön főtt béka esetében.

dec. 3. 16:37
 28/29 anonim válasza:

Résen leszek.

Igérem. 👍

Azért nagy baj nincs, mert mindenem megvan, elvileg jó életem van, csak a nő hiányzik.

Nehezen lehet átverni.

És már fiatal sem vagyok.

dec. 3. 17:09
 29/29 anonim válasza:
Szerezz sok penzt aztan lesz nod is
dec. 3. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!