Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt olyan nő, aki ismerked...

Van itt olyan nő, aki ismerkedne egy férfival, aki korábban megpróbált öngyilkos lenni és ennek látszik is a nyoma?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy van egy heg a karomon. 31/F

dec. 2. 08:45
1 2 3
 1/29 anonim válasza:
Nincs.
dec. 2. 08:50
 2/29 anonim válasza:
Csak ha Hires focista vagy!!
dec. 2. 09:27
 3/29 anonim válasza:
Megmaradt a bibi?
dec. 2. 09:43
 4/29 anonim válasza:

Nem kötekedésből mondom,de jársz pszichológushoz és rendben vagy azóta?

Ha nem,akkor szerintem ezen kéne először dolgozz, mert ha továbbra is vannak ilyen gondolataid,azzal a másikat tennéd tönkre/húznád le

dec. 2. 09:52
 5/29 anonim válasza:
Férfiként írom, szerintem nem a heg a fontos, hanem az, hogy lelkileg, mentálisan meggyógyultál és egészséges vagy-e.
dec. 2. 09:53
 6/29 anonim válasza:

Nem

Mert egy nő nem fogja megoldani a problemaidat

dec. 2. 09:57
 7/29 anonim válasza:
Én is kizökkentem már sok mindenből így közel az 50-hez, de próbálom napi szinten beszedni a gyógyszereket és bízom a legjobbakban.
dec. 2. 10:01
 8/29 anonim válasza:
Attól függ miért történt, mikor, és hogy van azóta.
dec. 2. 11:27
 9/29 anonim válasza:
Én több olyan lányt is ismertem, akik vagdosták magukat, tiszta seb volt a karjuk. Rájuk pl mindig volt kereslet, sőt kifejezetten még válogathattak is. Ugyanez férfiak esetében, hát nem tudom mennyire keresett, vagy tolerált.
dec. 2. 12:41
 10/29 anonim válasza:
Maga a heg és az öngyilkossági szándék nem zavarna, ha már rendben vagy azóta. De hogy te ezt tartod a legfontosabb megosztani való információnak magadról...
dec. 2. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!