Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Férfiak! Hol lehet találni...

Férfiak! Hol lehet találni Budapesten és környékén egyedülláló, jóképű, sármos, IGAZI férfiakat 30 és 50 év között??? Akik természetesen megfelelnek a lenti kritériumoknak. Nők tippjeit, ötleteit is várom! 32/N

Figyelt kérdés

Akik igényesek magukra és a környezetükre, tisztelik a nőket, kellőképpen őszinték, romantikusak, van humoruk, nem játszadoznak egy nő érzéseivel, nem használják ki őket, jó testalkatúak, külsőre vonzóak, nem csak a szexen jár az eszük, nem aberráltak, intelligensek, van önbizalmuk de nem beképzeltek vagy túlzottan önimádóak, nem arrogánsak v modortalanok, mentálisan és lelkileg rendben vannak, vagányak, kicsit rosszfiúsak és nem mellesleg szeretik a teltebb, ducibb nőket?

Talán túl soknak tűnnek eme elvárások de szerintem mindez elvárható egy férfitól.

Sajnos mindezidáig nem akadtam rá olyanokra akik ezen elvárásoknak megfelelnének, valami baj mindig volt valakivel.

Ja és szőke, kék szeműek előnyben!

nov. 24. 07:10
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim válasza:

"Az élet egyik legfontosabb alapszabálya, ne várj el többet másoktól mint amennyit önmagadtól elvársz."

Igen!

Hiába akar a kérdező kvázi tökéleteset, ha ő maga sem tökéletes.

De egyébként nem hiszem, hogy ezt egy kövér nő írta ki, mert az örül, ha valaki szóba áll vele.

Szerintem ezt a kérdést valójában egy unatkozó férfi írta ki.

Ha mégsem, akkor nőként tessék a tanácsaim:

Budapesten és környékén sehol, mert ott túl sok a ribi, túl nagy a konkurencia és túl beképzeltek + elmebetegek a pasik. Tisztelet a kivételnek!

Vidéki, normális lelkületű, egyszerű férfit keress online és ne a külseje alapján támassz felé igényeket, mert akkor szerintem esélytelen.

Már normálisat találni is nehéz manapság, nemhogy még egyéb tulajdonságokkal is rendelkezzen, álmodik a nyomor!! :D

nov. 24. 14:34
 32/51 anonim válasza:

"De egyébként nem hiszem, hogy ezt egy kövér nő írta ki, mert az örül, ha valaki szóba áll vele."

Egyébként ebben tévedsz, és ezt most nem rosszindulatból vagy kötekedésből írom neked. Sokkal inkább egyfajta szemlélettágításból, még akkor is ha mondjuk ezt a kérdést tényleg egy troll írta csak ki. Szóval én az utóbbi 1 évben pontosan ezt tapasztaltam, hogy az átlag alatti kinézetű, vagy épp pont az elhízott nők a legbetegebbek belülről, és nekik vannak a leginkább irreális elvárásaik, és elviselhetetlen, toxikus természetük. Mert a jelenkori propagandát ugyanúgy bekajálták hogy nekik is "jár" a top pasi, és hogy ők úgy tökéletesek ahogy vannak, nem kell tegyenek semmit vagy változzanak, hiszen ők nők. Aztán a valóság sorra rácáfol, és ezt nem arra használják hogy észbe kapjanak hol a hiba, hanem a férfiakat kezdik el leszólni és gyűlölni. És ebben téved nagyon sok ember is, hogy lentebb adni a szintet. Mert nem elég hogy rosszabbul is néz ki, de még lélekben is sokkal betegebb lesz, mint egy átlagos nő. Ezek többnyire nagyon is okkal vannak egyedül.

nov. 24. 14:49
 33/51 anonim válasza:
Jelen 😁
nov. 24. 14:53
 34/51 anonim válasza:

Magamra ismertem :D

Rólad viszont nem sokat tudunk.

nov. 24. 15:18
 35/51 anonim válasza:
Szar kamu kerdes. Amugy a Brad pitt a ryan gosling meg a hugh Jackmannal probalkozz! Hatha birjak a lufikat!
nov. 24. 15:40
 36/51 anonim válasza:

[link]

ZS kategóriás pasi

nov. 24. 15:45
 37/51 anonim válasza:

„Férfiak! Hol lehet találni Budapesten és környékén egyedülláló, jóképű, sármos, IGAZI férfiakat 30 és 50 év között???”

Itt a mindenben tökéletes férfi, az igazi szuper zseni:

[link]

Nála próbálkozz.

nov. 24. 21:05
 38/51 anonim válasza:
tegnap 23:15
nov. 25. 01:47
 39/51 anonim válasza:
Igazad van, nem lehetett kihagyni!. A monitort meg letoroltem, de csak miutan ki x-eltem a kepet. Szepen mutatott sargaborso darabkakkal a fejen :D
nov. 25. 01:49
 40/51 anonim válasza:
Én ilyen vagyok, de nem szeretem a duci nőket, és nem vagyok szőke, a szemem barna.
nov. 25. 13:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!