Férfiak! Hol lehet találni Budapesten és környékén egyedülláló, jóképű, sármos, IGAZI férfiakat 30 és 50 év között??? Akik természetesen megfelelnek a lenti kritériumoknak. Nők tippjeit, ötleteit is várom! 32/N
Akik igényesek magukra és a környezetükre, tisztelik a nőket, kellőképpen őszinték, romantikusak, van humoruk, nem játszadoznak egy nő érzéseivel, nem használják ki őket, jó testalkatúak, külsőre vonzóak, nem csak a szexen jár az eszük, nem aberráltak, intelligensek, van önbizalmuk de nem beképzeltek vagy túlzottan önimádóak, nem arrogánsak v modortalanok, mentálisan és lelkileg rendben vannak, vagányak, kicsit rosszfiúsak és nem mellesleg szeretik a teltebb, ducibb nőket?
Talán túl soknak tűnnek eme elvárások de szerintem mindez elvárható egy férfitól.
Sajnos mindezidáig nem akadtam rá olyanokra akik ezen elvárásoknak megfelelnének, valami baj mindig volt valakivel.
Ja és szőke, kék szeműek előnyben!
Hova tűnt a lufilány?:)
Nem válaszol senkinek az igényes gombóc?
Őszintén szólva egy ilyen férfi mit akarna tőled?
Te mit tudsz nyújtani számára?
Ne legyen aberrált és lekezelő, de te annak tűnsz.
Legyen jó sportos, de te elhagyhatod magad. ( már itt nem stimmel valami, mert aki rendszeresen sportol az rendre más mentalitással és értékrenddel rendelkezik, mint aki nem veti alá magát ennek az életmódnak.. )
Nem modortalanok, de te az vagy.
Mentálisan és lelkileg rendben vannak, te pontosan hol állsz?
Ez a lírás tipikusan a túl sokat akar a szarka sztori.
Arról nem beszélve, hogy aki egy ilyen leírást alkot a fejében és ennyire túlidealizál egy kitalált karaktert, hogy milyen legyen A FÉRFI, azzal valami nagyon nincs rendben.
Valószínűleg A FÉRFI messziről elkerülné ezt a nőt.
"Talán túl soknak tűnnek eme elvárások de szerintem mindez elvárható egy férfitól.
Sajnos mindezidáig nem akadtam rá olyanokra akik ezen elvárásoknak megfelelnének, valami baj mindig volt valakivel."
És akkor ezek állnak még itt bele dühöngve az incelekbe :D Vagy inceleznek le bárki olyat is, aki valós kritikát, vagy neadjisten ennél jóval reális elvárásokat mer megfogalmazni a jelenkori csodás nők felé.
A modern, emancipált nőt láthatjuk működés közben. Egyébként tök vicces, hogy a követeléshalmaz mellett arról egy büdös szó sem hangzik el, hogy ő nőként mit tudna belerakni a kapcsolatba. Azon kívül, hogy telt és duci :D
Meg hogy ő nem is kér sokat, csupán hogy amit felsorol csekélységet, szerinte csak az tartozik az igazi férfi kategóriába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!