Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Férfiak! Hol lehet találni...

Férfiak! Hol lehet találni Budapesten és környékén egyedülláló, jóképű, sármos, IGAZI férfiakat 30 és 50 év között??? Akik természetesen megfelelnek a lenti kritériumoknak. Nők tippjeit, ötleteit is várom! 32/N

Figyelt kérdés

Akik igényesek magukra és a környezetükre, tisztelik a nőket, kellőképpen őszinték, romantikusak, van humoruk, nem játszadoznak egy nő érzéseivel, nem használják ki őket, jó testalkatúak, külsőre vonzóak, nem csak a szexen jár az eszük, nem aberráltak, intelligensek, van önbizalmuk de nem beképzeltek vagy túlzottan önimádóak, nem arrogánsak v modortalanok, mentálisan és lelkileg rendben vannak, vagányak, kicsit rosszfiúsak és nem mellesleg szeretik a teltebb, ducibb nőket?

Talán túl soknak tűnnek eme elvárások de szerintem mindez elvárható egy férfitól.

Sajnos mindezidáig nem akadtam rá olyanokra akik ezen elvárásoknak megfelelnének, valami baj mindig volt valakivel.

Ja és szőke, kék szeműek előnyben!

nov. 24. 07:10
1 2 3 4 5
 21/50 anonim válasza:
20.Szerintem meg inkább egy provokáló férfi írta ki a kérdést...
nov. 24. 10:43
 22/50 anonim válasza:
#22: Lehet, de én azt tapasztalom társkeresőkön, hogy a nők is rendszeresen "fölé lőnek" az igényeikkel, én vékonyabb testalkatú vagyok, de szinte csak kórosan elhízott nőktől kapok megtekintést, illetve lájkot, megjelölést.
nov. 24. 11:07
 23/50 anonim válasza:

Hova tűnt a lufilány?:)

Nem válaszol senkinek az igényes gombóc?

nov. 24. 11:22
 24/50 RottenHamburger válasza:

Őszintén szólva egy ilyen férfi mit akarna tőled?

Te mit tudsz nyújtani számára?

Ne legyen aberrált és lekezelő, de te annak tűnsz.

Legyen jó sportos, de te elhagyhatod magad. ( már itt nem stimmel valami, mert aki rendszeresen sportol az rendre más mentalitással és értékrenddel rendelkezik, mint aki nem veti alá magát ennek az életmódnak.. )

Nem modortalanok, de te az vagy.

Mentálisan és lelkileg rendben vannak, te pontosan hol állsz?

Ez a lírás tipikusan a túl sokat akar a szarka sztori.

Arról nem beszélve, hogy aki egy ilyen leírást alkot a fejében és ennyire túlidealizál egy kitalált karaktert, hogy milyen legyen A FÉRFI, azzal valami nagyon nincs rendben.

Valószínűleg A FÉRFI messziről elkerülné ezt a nőt.

nov. 24. 12:14
 25/50 anonim válasza:

"Talán túl soknak tűnnek eme elvárások de szerintem mindez elvárható egy férfitól.

Sajnos mindezidáig nem akadtam rá olyanokra akik ezen elvárásoknak megfelelnének, valami baj mindig volt valakivel."

És akkor ezek állnak még itt bele dühöngve az incelekbe :D Vagy inceleznek le bárki olyat is, aki valós kritikát, vagy neadjisten ennél jóval reális elvárásokat mer megfogalmazni a jelenkori csodás nők felé.

nov. 24. 12:18
 26/50 anonim válasza:
Milyen magas és hány kiló vagy?
nov. 24. 13:08
 27/50 anonim válasza:
Ha nem lennél duci, és te lennél a világ legszebb nője, akkor sem érdekelnél. A kérdés alatti követeléshalmaz sokat elmond magadról, sajna nem sok jót.
nov. 24. 13:40
 28/50 anonim válasza:

A modern, emancipált nőt láthatjuk működés közben. Egyébként tök vicces, hogy a követeléshalmaz mellett arról egy büdös szó sem hangzik el, hogy ő nőként mit tudna belerakni a kapcsolatba. Azon kívül, hogy telt és duci :D

Meg hogy ő nem is kér sokat, csupán hogy amit felsorol csekélységet, szerinte csak az tartozik az igazi férfi kategóriába.

nov. 24. 13:44
 29/50 anonim válasza:
#29: nem, egy trollt láthattunk, de legalább kipuffogtad magad.
nov. 24. 13:55
 30/50 anonim válasza:
Nekem is megfordult a fejemben hogy troll, mert nagyon szélsőséges eset. De tudod mi a legdurvább? Futottam én már bele ezen az oldalon is olyanba, aki kb pontosan ennyire volt elszállva magától nőként. ÉS pontosan ennyire pozicionálta túl magát, és mindenki mást meg alul. És még csak nem is egyetlen alkalommal tapasztaltam ezt.
nov. 24. 13:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!