Egyszerűen nem sikerül kapcsolatot kialakítanom.. Mit ronthatok el?
Sziasztok!
Akárhány randim volt eddig, mindig ugyanúgy végződik, online beszelgetes során bókolnak, képcsere is megtörténik, ott sincs semmi gond! Személyes találkozón is órákat velem tölt az adott személy, aztán a végén mindig ugyanaz, nem érezte azt a pluszt velem kapcsolatban / nem áll készen / időre van szüksége. Mely mind mind sablonos lerázás lényegében! Van aki megmondja, de van aki tovább húzza a mézes madzagot mert képtelen őszintének lenni! És nagyon elmegy a kedvem utána!
Férfi vagyok egyebkent!
Mit csinálhatok ennyire rosszul? 😬
"Aztan egeszen randiig vegig az aradozas megy, majd megyek a levesbe a fentiekben felsorolt okok miatt!"
Úgy sejtem ezzel csak némi szenet lapátol a gépezetbe időnként, hogy csak toljad és toljad a simpelést. Hiszen ő ezért van ott, hogy férfiak az egóját tornásszák fel, szinte ingyen és bérmentve. Szóval inkább ne tegyétek. Ismerjétek fel a jeleket, aztán az átverős egyedeket offoljátok is ki minél előbb. Főleg mert kamu az egész, aki valóban annyira odavan érted, az tesz is bele az ismerkedésbe bőven. Még akár fut is utánad, ha számára valóban annyira jó.
Igen, ezt én is így látom! És az ilyeneket én is hamar elengedem, meg sem akarom magyarázni nekik miért!
Az a gond hogy ezeknél pont hogy erdeklodest mutattak felem, tenyleg aktivan beszelgettunk vegig, kerdezgetett! Reggel keresett ha aludtam, jo reggelt, hogy vagy stb stb
Csak ahogy eljott a tali, ott is tok normalis volt vegig, es ahogy hazaertunk, kesobb kozolte hogy amugy nem volt meg az a plusz amire vagyik, de mar utana azt mondta hogy maga miatt dontott igy, nem all keszen, rengeteget bantottak a multban stb stb
Ami nyilvan nekem sablonos lerazas, mintsem oszinte valasz lenne!
Hisz ha bantottak, de velem jol erezte magat, meghallgattam meg minden! Akkor kepes lenne eldobni?
Ketlem. Szoval ezeket csak szimpla egyszeru kamu okokkent tudom kezelni, es a tenyleges okat soha nem fogja megmondani! Pedig sokkal egyszerubb lenne kozolni a tenyeket hogy bocsi nem erre szamitottam, nem ereztem vonzalmat, nem valtottal ki belolem erzelmeket, vagy szimplan nem jottel be!
Amivel semmi gond nincs, mindenki mindenkinek nem fog bejonni!
Mondjuk mivel esetetekben randi is volt, nem csak netes kiélés majd eltűnés, így lehet a tipikus online ismerkedős "hibába" futottatok. Hogy beleéltétek magatokat, aztán élőben nem volt meg a kémia. Ezt nem tudja egy kép sem előre átadni, de még hanghívás, videóhívás se igazán.
Meg az is ront manapság, hogy sok nőnél ha nincs meg a tökéletes (!) kémia, akkor tényleg úgy van hogy inkább keres tovább, hiszen még ezernyi más jelölt, bőség illúziója. Meg a jelenkori trendek is arra bátorítják a nőket, hogy ne érjék be bárkivel, igenis keressék meg a tökéletest. Hogy ez mennyire jó és reális, döntse el mindenki saját maga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!