Egyszerűen nem sikerül kapcsolatot kialakítanom.. Mit ronthatok el?
Sziasztok!
Akárhány randim volt eddig, mindig ugyanúgy végződik, online beszelgetes során bókolnak, képcsere is megtörténik, ott sincs semmi gond! Személyes találkozón is órákat velem tölt az adott személy, aztán a végén mindig ugyanaz, nem érezte azt a pluszt velem kapcsolatban / nem áll készen / időre van szüksége. Mely mind mind sablonos lerázás lényegében! Van aki megmondja, de van aki tovább húzza a mézes madzagot mert képtelen őszintének lenni! És nagyon elmegy a kedvem utána!
Férfi vagyok egyebkent!
Mit csinálhatok ennyire rosszul? 😬
Sajnos igen, egyre egyre nehezebb! És már annak örülök, ha valakivel két mondatnál továbbjutok, ha esetleg napokat tudok valakivel kommunikálni és már egy személyes találkozó is sikerül akkor összeteszem a kezem, és azután omlik szét minden!
Viszont azt észrevettem hogy túlsúlyos nők akkora önbizalommal rendelkeznek, hogy simán kioffolnak, mert magasabb szinteken érzik magukat, mert a drága csini barátnő adja alá a lovat! Mert általában mindig egy díva mellett ott egy nagydarab lányka!
Igen, nem tudom sajnos tényleg mi az oka, mert nyilván vannak bennem is hibák, ahogyan mindenkiben, de kétlem hogy a világ legrondább embere lennék, hogy tényleg senkinek nem felelek meg külsőre! Vagy legalabbis olyan szinten hogy a belso ertekeimet figyelembe veve ne lehetne folytatni! Márpedig valami mégiscsak van, vagy tényleg nem tudom hova tenni az egészet! És a sokadik ilyen után persze hogy elmegy a kedve az embernek az egésztől! Hisz nem tudom min kellene változtatnom, mi lehet az elutasítás oka, egészen addig míg valaki tényleg nem tudja megfogalmazni és közölni!
Valami olyan dologról lehet szó amin változtatni sem lehet ezek szerint, hisz ha lehetne valószínűleg nem dobna a kukába!
A belso ertekeim jok, kepek alapjan a kulso is! Es a legviccesebb az egeszben, hogy olyanokat mondott, hogy mi van ha nem fog nekem bejonni ő élőben? Amire mondtam hogy ugyanezt megkérdezhetném én is, és a válasza, nekem biztos hogy befogsz, én már megszerettelek tortenjen barmi!
És mégiscsak off lett a vege!
Sajnos nem értem tényleg emogott a logikát, o volt aki meg semmi sem volt mar tervezgetett, hogy de jo lenne egyutt aludni es hasonlok! Mikor mar lett volna lehetoseg ra, akkor eldob egy kamu indokra hivatkozva, mert hogy nem all keszen / nem volt meg az a plusz amire vagyik / jobbat erdemelsz / kivanom hogy megtalald a tokeletes lanyt / ugy erzem tul jo vagy hozzam.. es sorolhatnam
Ha valoban errol lenne szo, hogy tul jo vagyok hozza, akkor nem dobna el, hanem orulne hogy vagyok es ot valasztom! Illetve en sem hagynam hogy emiatt eldobjon ha egyszer ot kedveltem meg ugy ahogy van!
De itt teljesen mas van az egesz mogott, amit keptelen volt oszinten tisztazni! Pedig sokkal jobban orulnek egy igaz szonak, hogy bocsi de nem jottel be / masra szamitottam! Vagy barmi, nyilvan akkor szarul esne, de sokkal konnyebb lenne tulesni rajta! Igy viszont csak talalgatni lehet hogy mit baszhattam el most, vagy akar regebben!
Lehet, hogy kicsit fura terv, de ha legközelebb ilyen lenne,mi lenne ha megkérdeznéd, hogy mi a pontos oka? Hogy "nem fogsz megsértődni meg semmi, csak a jövőbeni fejlődésedhez ez hozzájárulna és értékelnéd az őszinteséget."?
Elolvastam az uccsó commented, és reflektálnék rá; szerintem egyrészt kicsit már túl sokat képzelsz bele, másrészt sajnos sok lánynak vannak ABC...ZS terveik.. Most nem tudom mennyire fejtegessem itt a pszicho háttereket, de biztos te is tudod, hogy rengeteg háttérrel rendelkező ember van. A nők többsége vagy túl nagy önbizalommal rendelkezik (ahogy írtad) vagy olyan lelki sérültek, hogy azon max egy pszicho tudna segíteni. De ez nem is a te dolgod, nem kell őket "megmenteni" vagy egyetlen támaszuknak lenned. A leírtak alapján szeretsz másoknak segíteni, ott lenni nekik ha szükség van, ez egy szép tulajdonság. De tény, hogy ezt sokan nem értékelik! Észre sem veszik vagy azt hiszik ulterior motive áll a háttérben múltbéli tapasztalat alapján vagy csak ennyire pesszimista. Nehéz elfogadni valakinek, hogy jól is bánhatnak velük vagy boldogságban lehet részük. Ijesztő vagy szerintem a nőknek. Szeretem a pszichót, ezért írok ennyit róla xd.
Mindennek VAN oka, és nem mindig tudsz TE segíteni. És szerintem jobb is, hogy ennyire az elején tisztázzák, hogy hello, mert legalább nem sérülsz meg annyira, mintha évek múlva tennék ezt. Legalább egy hasonló szinten levő emberrel kéne összehoznia a sorsnak téged, nem egy teljesen önbizalomhiányos, "jól vagyok"-álarcot viselő nővel, aki LÁTJA hogy te érettebb vagy lelkileg, ezért nem "elég jók hozzád", ahogy mondják.
Igen, nem szeretnék egoistának tűnni meg semmi ilyesmi!
De alapvetően jó neveltetésben részesültem, van egy jó állásom, és elég sok mindent amit akartam kitartással elértem elég fiatalon! Viszont mind a családom mind pedig én, jólelkű vagyok, ott segítek az embereknek ahol tudok! Ami lehet részben rossz is, mert nem tudják értékelni, ezáltal képesek tartogatni, mert jól esik nekik a törődés!
De ezen sajnos nem is tudok változtatni, egyszerűen ilyen a természetem! Nagyon sokszor voltam lelkileg szarul rossz munkahely miatt, folyamatos bántás, gyerekorromban suliban is, DE ettol fuggetlenul meg mindig erosnek tartom magam, mert rajottem mi az a dolog ami segit ha szar a helyzet, ez pedig a zene! Rájöttem hogy mi az ami segít a rosszabb napjaimon! Amirol nyilvan senki nem tud, es nem is fog, mert soha nem terheltem senkit a sajat dolgaimmal, masnak szivesen segitek, idegeneket is vegighallgatok, ha ennyivel is jobba tudom tenni a napjat!
Igen, rengeteg ember mondja hogy jo tulajdonsag, de megsem jo, mert mar nem tudjak ertekelni az emberek, es hamarabb van sikere annak az embernek aki konkretan szarik az emberre! Es ugy banik vele mint a kutyaval!
Szoval igazabol ennyi, bizom benne hogy van meg olyan ember aki tudja ertekelni es hasonloan gondolkodik mint en!
Az a helyzet hogy nagyon nagyon mas vagyok mint az atlag ilyen szempontbol, tulsagosan korrekt vagyok, es senkit nem szeretnek megbantani soha, szimplan mert tudom milyen.
Basszus ebben a megfogalmazásban, nagyon durván leírtad a mai lányokat 😬
És erősen el is gondolkodtam, nagyon durva hogy mennyire ugyanugy latjuk a dolgokat!
Ugyanezeket tapasztalom, vagy beszélgetni sem tudnak, vagy interjut kell keszits konkretan hogy kihuzz beloluk valamit, mert nem erdeklodik viszont!
Vagy erdeklodik o is, de nem valaszol csak 2-3 orankent. Amivel sehova se jutsz
Van az akivel tudsz beszelgetni nagyon sokat, jon is a dicseret hogy mennyivel normalisabb srac vagy, es hogy mar megerte neki ujra letolteni a tindert pl
Aztan egeszen randiig vegig az aradozas megy, majd megyek a levesbe a fentiekben felsorolt okok miatt!
Es ez ellen mit tudunk tenni? Ha valaki tudja, mondja el! Mit csinalunk rosszul? Vagy ennyire rosszul valasztunk mindig? De akkor hol vannak azok akiket megtarthatnánk, kb tűt a széna kazalban… 🥹
Mikor jonnek ra hogy butasag amit csinalnak? ( valoszinuleg soha)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!