Egyszerűen nem sikerül kapcsolatot kialakítanom.. Mit ronthatok el?
Sziasztok!
Akárhány randim volt eddig, mindig ugyanúgy végződik, online beszelgetes során bókolnak, képcsere is megtörténik, ott sincs semmi gond! Személyes találkozón is órákat velem tölt az adott személy, aztán a végén mindig ugyanaz, nem érezte azt a pluszt velem kapcsolatban / nem áll készen / időre van szüksége. Mely mind mind sablonos lerázás lényegében! Van aki megmondja, de van aki tovább húzza a mézes madzagot mert képtelen őszintének lenni! És nagyon elmegy a kedvem utána!
Férfi vagyok egyebkent!
Mit csinálhatok ennyire rosszul? 😬
Nem dogom most a válaszokat végigolvasni, szóval lehet már írta valaki előttem:
Te érzed a kémiát? Vagy csak elbeszélgettek mint két ismerős, mindenféle flört, játékosság, bókolás nélkül?
Volt olyan hogy beszélgetés, és a végén csók is volt, viszonozva éreztem! És mégis jött a sablon duma hogy nem áll készen lelkileg stb stb!
De igen, viccelődök, flörtölök, és igyekszem egyre közelebb kerülni mindig
Volt akivel éreztem igen! Volt aki annyira zavarban volt vagy izgult hogy nem
Igazán, és csak ölelésig meg pusziig jutottunk!
Teljesen változó!
Az a baj nem tudom, eldönteni teljesen hisz vannak akik introvertáltabbak ( egyebkent en is), és visszahuzodobbak
Ahhoz, hogy egy kapcsolat jól működjön, saját magadat kell elsősorban ismerned és jól kell kommunikálnod a másik féllel.
Először kell döntened, hogy mit vársz az adott kapcsolattól, jelenleg mi fér bele neked és mi nem, és ezt kommunikálnod kell a másik felé. Nyilván ez később majd bővülhet, ahogy jobban megismeritek egymást, de mindenkinek máshol vannak a határai, ezért fontos, hogy ezt a másik fél felé is kommunikáld, és ő is feléd. Nekem az jött le, hogy voltak olyan korábbi randipartnereid, akik ezt megtették, elmondták neked, hogy a te tempód gyorsabb, mint az övék, és nekik még több időre lenne szükségük, mielőtt szintet léptek. Te pedig ezt úgy reagáltad le, hogy "sablon duma" meg "húzza a mézes madzagot". A jó kommunikációhoz az is nagyon fontos, hogy bízz a másik fél szavaiban, ne az legyen nálad az alapértelmezett, hogy biztos nem őszinte veled. Hiszen még alig ismered, nincs is mire alapoznod.
Ha ilyen van, hogy alapvetően szimpik vagytok egymásnak, viszont nagyon máshol vannak a határaitok, akkor érdemes még egy pár további randit szervezni, minél változatosabb programokkal, hogy minél több különféle helyzetben megismerjétek egymást.
Nem, bocsi félreértettél! Vagy én kommunikáltam le rosszul! Nem emiatt mondtam hogy nem őszinték!
Nem lehetett több randit szervezni hiszen ez egy elutasítás, nem szeretne többet talizni!
De volt aki azt nyilatkozta elsokent hogy szeretne meg talalkozni, de eszrevettem hogy kevesbe erdeklodik, ez alapjan pedig rakerdeztem hogy valojaban akkor mit is szeretne, mire vegul megirta hogy nagyon jo velem beszelgetni meg hasonlok, de nem tud elkepzelni tobbet!
Es a vege mindegyiknel ugyanaz volt, nagyon aranyos vagyok, nagyon cuki meg hasonlo jelzok, DE ennyi.
Ezert is erdekel hogy mit ronthatok el! Szimplán eloben nem jovok be neki?! Vagy passz!
Ami még kimaradt a válaszokból: az igazság az, hogy a nők sokkal jobban szeretik, ha előzetesen, alaposan megismerhetik a férfit más körülmények között is. Például, ha már egy ideje munkatársak, közös hobbijuk van, vagy egy társaságban vannak és megismerték egymást heteken, hónapokon keresztül, és egy ilyen előzetes, mélyebb ismeretség formálódik át később vonzalommá, majd kapcsolattá. A nők szája ízének, érzelmi-lelki világának ez sokkal, de sokkal jobban megfelel. Épp emiatt van ez, amit írtál, hogy hiába volt csók, mégis megijedt a nő. Velem is elég sokszor megesett, hogy túl gyorsan haladtak az események, és emiatt riadt vissza a nő. Nem véletlenül hangzik el olyan sokszor az, hogy "ez nekem túl gyors". Valójában az is túl gyors a legtöbbüknek, hogy randiznak 2-3 alkalommal, aztán a férfi már (valahol persze jogosan) elvárná tőlük a mélyebb érzéseket. Így a nő egyfajta kényszert, elvárást érez magán, ami ráadásul
a legbensőbb részüket, az érzelmeiket érinti, amit ugye nem lehet kierőszakolni, elvárni.
A nőket szép lassan, fokozatosan kell megismerni, levenni a lábukról. Ez most furán fog hangzani, de ne csak az legyen az elsődleges cél netes ismerkedésnél, hogy "szép lassan jussunk el a kapcsolatig", hanem félig-meddig barátságot is építs velük, építs fel először egyfajta mélyebb, tartalmasabb viszonyrendszert, teremtsd meg a körülményeket a mélyebb dolgokhoz.
Konklúzió: szóval az igazság az, hogy a nők belső működésének, érzelmi világának nem igazán felel meg a társkeresőn történő ismerkedés. A férfiak egészen mások ezen a téren, ők sokszor minél gyorsabban akarnak haladni, hogy mihamarabb biztosnak érezhessék a dolgukat.
30 F
Köszönöm a tartalmas véleményed!
Lehet benne valami, amivel tényleg semmi gond nincs is, viszont ha hajlandóságot mutat arra hogy tovább ismerkedjünk, egyben lehetőséget sem ad, hogyan lehetne mélyebb kapcsolatot kialakítani?
És nyilvan elutasitasnak azzal jon hogy tul jo vagyok hozza, nem erdemel meg engem! Majd jon az hogy maga miatt dontott igy, mert hogy rengeteget bantottak a multban, koszoni hogy meghallgattam, de nem all keszen! Es nem akart megbantani sem mert nagyon normalis vagyok!
Ha valojaban normalis lennek, vagy erdekelnem akkor nyitott lenne ra hogy tovabb beszelgessunk, ismerkedjunk! Ahelyett hogy eldobna ezt a lehetoseget!
Es legutobb sem siettettem el a dolgokat, csak sima beszelgetes volt, egy kozos seta, egy oleles es egy puszi! De ugy nez ki ez sem jo!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!