Egyszerűen nem sikerül kapcsolatot kialakítanom.. Mit ronthatok el?
Sziasztok!
Akárhány randim volt eddig, mindig ugyanúgy végződik, online beszelgetes során bókolnak, képcsere is megtörténik, ott sincs semmi gond! Személyes találkozón is órákat velem tölt az adott személy, aztán a végén mindig ugyanaz, nem érezte azt a pluszt velem kapcsolatban / nem áll készen / időre van szüksége. Mely mind mind sablonos lerázás lényegében! Van aki megmondja, de van aki tovább húzza a mézes madzagot mert képtelen őszintének lenni! És nagyon elmegy a kedvem utána!
Férfi vagyok egyebkent!
Mit csinálhatok ennyire rosszul? 😬
Figyelj, nem veled van a baj!
Ma az emberek annyira konfliktuskerülők lettek, hogy nem merik a szemedbe mondani,hogy kösz, de nem, vagy mégsem.
Ez van írásban a ghostingolásnál, a személyes találkozók utáni eltűnéseknél. Az, hogy nem érzi azt, jobbat érdemelsz nálam, stb is ekkor mondogatják, sablon dumaként. Pedig csak annyit kéne, hogy , kösz, nem egymást keressük. De ezt írásban is, élőben is illene megtenni.
Mondjuk én mondtam már ezt többször is,férfi létemre,hogy nem egymást keressük, volt is hiszti, sértődés azonnal. De mégis korrektebb, mint bájologni feleslegesen.
Egyébként az itteni "barátkozásoknál " is ez megy. Két három privát és ennyi, eltűnik mindenki.
Már csak nevetek az egészen :)
# 1
Értékválság van, nagyon sok ember ma már nem éri be az átlagossal, hanem ha rajta múlna válogatni évtizedekig is, hogy a lehető legtökéletesebb (sokszor nem is létezőt) megtalálja, hiszen az neki jár. Na most ezek mellé van még két másik dolog amitől ez igazán elmebaj kategóriává válik náluk, az egyik hogy magukat túlságosan túlértékelik, a másik meg hogy mindenki mást alul. És ez rohamosan terjed. Nem tudod hol ismerkedsz, ha a tinderen, ott hatványozottan igaz lesz.
Egyébként megérné megpróbálnod vagy élőben ismerkedni, vagy nagyon nagyon gyorsan élőbe terelni a netes ismerkedést. Kevesebb időt és energiát is buknál, meg a másikban sem épülnek ki feleslegesen fals tévhitek, hogy milyen lehetsz. Aztán a valódi önmagad meg hiába az igazibb verziód, mégis sokan olyankor "csalódnak benned". Idióta egy világ lett na, mindenben értékválságok sora, a társkeresés és kapcsolatok se kivétel.
Sajnos az élőbe terelés nem egyszerű dolog. Sokan megsértődnek, nyomulásnak veszik már azt is, ha emailre át szeretne menni valaki, a telefonszámcsere pedig nem elérhető.Sokan elkérnék a számot,de ők magánszámról hívogatnak. Itt nyilvánvaló,hogy ezeknek van kapcsolata, csak éppen unatkozik, vagy szórakozik.
Az élő találkozástól sokan azért tűnnek el, mert kamuznak a korukról, kinézetükről,stb. Élőben pedig ott kell állni és lehull a lepel.
Sem képcsere, sem videóhívás nem pótol élő találkozást. De megkockáztatom, hogy a legtöbb ismerkedni szándékozónak eszébe sincs találkozni, csak unatkozik.És olyan is van, aki megijed, ami a legrosszabb, hogy a saját feltámadt érzéseitől, még ha azok pozitívak is és hopp, el is tűnt..
Mindezt a saját merítésemből írtam, mind megtörtént, némelyik többször is :)
# 1
Igen Tinder / Badoo és FB társkereső!
És sajnos én is észrevettem, hogy elég rendesen rosszabbak lettek az értékrendek!
Kedves embernek tartom magam, és szerintem talán ez is baj, hogy ennyire törődök a másik emberrel, mert ezt szeretik hogy fontosak és érdekelnek, és valoszinuleg ez utana hianyzik is nekik!
Sajnos tényleg sokszor ugy erzem hogy jobb egyedul, mert ovom magam ezektol a stresszes helyzetektol, sokkal nyugodtabb az eletem, de ugyanakkor meg megis csak jo lenne valaki!
Nem tudom mar tenyleg az egeszet, kiabrandito az tuti! Meg tokre jol elbeszelgetek mindig veluk eloben is, rengeteget nevetunk, erzekeltetem hogy mit szeretnek toluk, de a vege mindig igy alakul..
Es akkor jon a szoveg aranyos vagy, cuki vagy nagyon normalis vagy! Jobbat erdemelsz nalam / nem ereztem azt a pluszt stb stb
"Mit csinálhatok ennyire rosszul?"
Ahogy az 1-es is írta, nem biztos hogy veled van a baj.
Sok ember önmagát sem ismeri, így azt sem tudja hogy mit akar pontosan. Lehet egyik pillanatban párkapcsolatot akar, másik pillanatban már inkább egyedül maradna mert fél hogy megbántják, becsapják, átverik. Másrészt az emberek egyre felszínesebbek, ahogy írtad az értékrendek egyre inkább rossz irányba változnak, emiatt egyre kevesebb ember őszinte, tisztességes szándékkal rendelkező ember van, nemtől függetlenül, illetőleg egyre kevesebb emberben alakulnak ki mélyebb érzések más emberek iránt. Így ha adódik jobb "match" szinte azonnal lecserélik az embert. Persze nem mindenki ilyen, de aki nem ilyen, azok elég hamar találnak párt maguknak, lehet már a 20-as éveik elején és ha szakítanak is, nem sokáig maradnak egyedülállók mert hamar elkelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!