Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ésszerű volna-e lemondanom a...

Ésszerű volna-e lemondanom a randizásról, és a szerelemről, ha úgy érzem, hogy később nem engedhetem meg magamnak anyagilag?

Figyelt kérdés
Nemrég szereztem meg a jogosítványt, és úgy érzem, hogy muszáj lesz vásárolnom egy kis használt autót is, amin gyakorlatot szerezhetek, viszont egy kocsi fenntartása mellett nem biztos, hogy a párkapcsolatra is jut majd pénzem (meglepetések, közös programok, nyaralás, étterem, mozi, ajándékok, stb.). Van-e értelme ilyen végletekben gondolkodnom, hogy vagy az egyik, vagy a másik? (A fizetés valamelyest átlagos, de inkább a bérminimumhoz van közelebb)

tegnap 08:34
1 2
 1/13 anonim válasza:
Inkább autót ne tarts fenn, randizni úgyis olyan helyeken fogsz, ahol jó a tömegközlekedés.
tegnap 08:46
 2/13 anonim válasza:

Megint ez a marhaság?

Honnan veszed, hogy neked kell finanszíroznod mindent?

Ha meg nem engedhetsz meg autót magadnak, ne vegyél. Most csak a randizásról mondasz le, de lehet úgy élni, hogy egy váratlan esemény anyagilag ellehetetlenít, mert Te fenn akarsz tartani egy autót?

Meg egyébként is, eszembe nem jutna autót választani nő helyett.

tegnap 08:48
 3/13 anonim válasza:

Egyértelmű hogy az autót választanám.

Min gyakoroljak különben?

Igen nem mindenkinek a szüleui tesznek mindent a seggük alá.

tegnap 08:52
 4/13 anonim válasza:

Minden csak azon múlik, hogy milyen párt talalsz magadnak, ha megertő, hogy ez van akkor ok.

Mi pld ha nyaralni megyunk akkor mindketten magunknak fizetjük vagyis felére, sajnos olyan jol egyikünk sem keres, hogy kifizesse mindkettőnek a nyaralast ami valjuk be nem a legolcsóbb.

Ajandekokat nagyon ritkan veszünk egymasnak, közös szamlat hoztunk letre es arra küldünk havonta 30 - 30 eurt es ha születesnap vagy karacsony akkor 100-100 eurt par nap elreressel van a szülinapunk egy hónapban. Ugy egyeztünk meg, hogy hulyesegekre nincs szüksegünk de a penz barmilyen esetben jol jöhet.

Sztem ez igy elegge kivan sarkitva amit leirtal. Ne az utolso tragacsot vedd meg amire a gatyad is ramegy es ne is a nagy prémiumokat. Valami ésszerű kocsit aminek a fentartasat meg tudod fizetni. Ezt maris lathatod az alkatresz arakon elsősorban.

tegnap 08:53
 5/13 anonim válasza:
Ha így állsz hozzá, akkor nem önkéntes lemondás lesz:)
tegnap 08:55
 6/13 anonim válasza:
Szerintem ez nem a kocsin múlik te eldöntötted egyszerűen hogy ez nem fér bele. De nincs gond csak ne hazudj magadnak akkor. Én eldöntöttem hogy nem akarok barátnőt mert elegem van a mai nőkből de ezt fel is vállalom. (Sokan incelnek is titulálnak pedig jópár nőhöu volt közöm)
tegnap 09:18
 7/13 anonim válasza:
A te esetedben igen. Legalább megkíméled a nőket ettől.
tegnap 09:29
 8/13 anonim válasza:
Válaszd az autót! És használd arra, hogy jobb állásod legyen, csinálj több pénzt. Aztán haladj tovább, ha van elég pénzed már mellette, nekikezdhetsz a randizásnak is.
tegnap 09:44
 9/13 anonim válasza:
Először egzisztenciát kellene teremteni, utána komoly párkapcsolatot bevállalni.
tegnap 10:26
 10/13 anonim válasza:
Itt nem az anyagi oldallal van baj, hanem a gondokodásmódoddal.
tegnap 11:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!