Ésszerű volna-e lemondanom a randizásról, és a szerelemről, ha úgy érzem, hogy később nem engedhetem meg magamnak anyagilag?
Figyelt kérdés
Nemrég szereztem meg a jogosítványt, és úgy érzem, hogy muszáj lesz vásárolnom egy kis használt autót is, amin gyakorlatot szerezhetek, viszont egy kocsi fenntartása mellett nem biztos, hogy a párkapcsolatra is jut majd pénzem (meglepetések, közös programok, nyaralás, étterem, mozi, ajándékok, stb.). Van-e értelme ilyen végletekben gondolkodnom, hogy vagy az egyik, vagy a másik? (A fizetés valamelyest átlagos, de inkább a bérminimumhoz van közelebb)nov. 13. 08:34
11/16 anonim válasza:
Addig nyujtozkodj, amig a takarod er! ;-)
nov. 13. 14:47
12/16 A kérdező kommentje:
Lakás van... állás van... a fizetésből kijövök... már csak önbizalom kéne talán :) Gonodlkodok valami átképzésben is, egy olyan területen, ahol jobban megfizetik az embert, mert így nincs képem odaállni egy lány elé.
nov. 14. 09:15
13/16 anonim válasza:
Ne becsüld túl a nőket, sajnos túlbecsülik ők saját magukat pont eléggé a jelenkorban... De ha egy kocsi anyagilag úgy hozna ki hogy pont nullán vagy, akkor valóban inkább a kocsi legyen, és építs egzisztenciát. Mert ha nagyon fillérezgetned kéne, az jogosan taszító a nők többségének.
Csak ebben az az irónikus, hogy a számok alapján az ország nagyobbik fele a létminimum alatt tengődik.
nov. 14. 09:20
14/16 Senior Séf válasza:
Amikor megismertem a második feleségemet, pont a váláson voltam túl. A templom egere hozzám képest Krőzus volt, ő pedig pénzes családból származott. Kitagadták, de az se érdekelte. Vidéki putriban kezdtünk új életet, de 25 éve imádjuk egymást töretlenül. Szóval ne a pénzedet számolgasd.
nov. 15. 18:40
15/16 anonim válasza:
#14 De nagy farkad van. Emlékszem ìrtad más kérdésnél 😃 Úgyhogy lehet csóró voltál de tudtál valamit nyújtani amit az átlag férfi nem
nov. 15. 19:46
16/16 Senior Séf válasza:
Azt már nem is kellett nyújtani!
nov. 16. 08:39
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!