Kamionos fiukat szeretik a lanyok ?
Figyelt kérdés
Szivesen el vinnek valakit magammal 😀
Szeged 34F
nov. 10. 17:20
21/22 anonim válasza:
20-as: nem èrti. Szerinte a C+E jogsit csak úgy dobálják minden tanulatlan, nem èrtelmes után. Ès akkor ez mèg csak a vezetès, hol van a többi tudás, ami magához a fuvarozáshoz kell. Mèg jó, hogy ennyi tanulatlan, nem èrtelmes kamionos van, így tudunk ülni a fotelben ès telefonon/gèpen pötyögni a vèlemènyünket mindenkiről is (csak fèlve jegyzem meg, hogy azt a fotelt ès telefont is egy tanulatlan kamionos vitte a boltba, hogy meg tudd venni). 15-ös voltam.
nov. 12. 07:03
22/22 anonim válasza:
De tudod mi a gáz még?
Hogy nem érti mire próbálsz utalni a hasonlatokkal, mire próbálunk vele utalni.
Van egy ilyen haverom, 1 óráig vitatkoztam vele mert egyszerűen az agya nem volt képes felfogni hogy én mire gondolok. és csak a saját debil gondolkodását erőltette.
Hasonlatokkal is próbáltam megértetni vele hogy mi a helyzet, de kellett 1 óra mire felfogta. de ha jobban bele gondolok még azután sem fogta fel.
Egyébként iskolázatlan, de szerintem ez sem számít hogy iskolázatlan, mert vannak kivételek is! pl volt oka, bármi lehetséges. szóval nem kell elítélni valakit egyből, ismerek értelmes embert is akinek nincs érettségije.
nov. 12. 08:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!