Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Kamionos fiukat szeretik a...

Kamionos fiukat szeretik a lanyok ?

Figyelt kérdés

Szivesen el vinnek valakit magammal 😀

Szeged 34F

nov. 10. 17:20
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Mert aki kamionos nem lehet ertelmes ?

Ennyi erővel nőkbe is csak az az ertelmes aki minimum ügyved ?

Sztem nem ezen múlik.

nov. 11. 06:51
 12/22 anonim válasza:

Hát, általában aki értelmes, az nem a kamionosságig jut, maradjunk ennyiben.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a helyesírásod.

nov. 11. 08:12
 13/22 A kérdező kommentje:

Ez nem értelmi szint hogy valaki.kamionos e vagy sem. Én építész vagyok egyébként.

Kezdő orvos nem keres 20 nappal 1 milió ft ot, egy kamionos igen, sőt..

Egy orvos, egy ügyvéd is lehet erkölcstelen. Ez nincs összefüggésben.

(Az hogy az ékezet le marad mert javit a telefonom sztem a mai vilagban normal. De az hogy te ertelmesnek tartod magad es megis itt trollkodsz az annyira nem...)

nov. 11. 08:27
 14/22 anonim válasza:

12-es

Ez totális fszság, és nem igaz.

Az hogy ilyet általánosítasz, azt bizonyítja hogy te sem vagy a legélesebb kés a fiókban. csak azt hiszed.

Egy munkából ítélni full debil fszág.

Sosem tudhatod hogy valaki miért azt a munkát végzi amit, és hogy egyáltalán meddig tervezi végezni ezt a munkát.

De egy ilyennek kár is magyarázni.

A nyilvános wc-ket is ha senki nem takarítaná, ki csinálná meg? Te?

nov. 11. 10:38
 15/22 anonim válasza:
12-es ez nem volt szèp. Rohadt nagy felelősség ám egy 40 tonnás kamionnal közlekedni napi 8-10 vagy mèg több órában. Rengeteg hülye van az utakon, maximális figyelmet igènyel a dolog. Ès attól, hogy valakinek nem 100% a helyesírása, mèg lehet èrtelmes ember. Azt meg ne felejtsd el, hogy semmit nem tudnál levenni a polcról a boltban, ha az a buta kamionos nem szállítaná oda.
nov. 11. 10:47
 16/22 anonim válasza:

Attól még, hogy semmit nem tudnék levenni a polcról ha a buta kamionos nem szállítaná oda, attól még nem lesz okosabb. Lenyűgöző az érveléstechnikád, mit ne mondjak. És egyébként senki nem mondta, hogy kamionosokra nincs szükség. Van. WC-s nénire is. Ha nem lenne szükség, akkor nem léteznének ezek a szakmák. Szóval nem tudom ez is hogy jön ide amúgy, senki nem állította az ellenkezőjét. De persze az írott szöveg megértéséhez is kell némi értelem...

Kérdező, nem az ékezetekre gondoltam... Pl. "el vinnek". Általános iskola harmadik osztályában megtanulják, hogy az igekötőt egybeírjuk az igével. Szóval aki ennyit sem tud, arra azt hiszem, mondhatjuk, hogy tanulatlan.

nov. 11. 11:14
 17/22 anonim válasza:
Köszi, de tudom èrtelmezni az írott szöveget. Te voltál az,aki leszólta úgy össz-vissz az összes kamionost. 3 diplomával is lehet valaki nem èrtelmes, szar helyesírással, ez nem szakma vagy munka függő. Főleg, hogy írta a kèrdező, hogy èpítèsz. Nyilván megvan az oka, hogy mièrt kamionozik inkább.
nov. 11. 11:32
 18/22 anonim válasza:

16

:DDD

azért csak van értelme az érvelésének.... Ha te nem érted, akkor a baj veled van

nov. 11. 15:46
 19/22 anonim válasza:
Az érvelésének van értelme, csak épp tök másról érvel, mint amiről szó volt. Szövegértési képességek fejlesztését neked is ajánlom. 🙂
nov. 11. 18:02
 20/22 anonim válasza:
Neked pedig azt ajánlom hogy próbáld megérteni hogy mire próbál utalni ezzel a másik.
nov. 11. 21:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!