Kamionos fiukat szeretik a lanyok ?
Szivesen el vinnek valakit magammal 😀
Szeged 34F
Mert aki kamionos nem lehet ertelmes ?
Ennyi erővel nőkbe is csak az az ertelmes aki minimum ügyved ?
Sztem nem ezen múlik.
Hát, általában aki értelmes, az nem a kamionosságig jut, maradjunk ennyiben.
Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a helyesírásod.
Ez nem értelmi szint hogy valaki.kamionos e vagy sem. Én építész vagyok egyébként.
Kezdő orvos nem keres 20 nappal 1 milió ft ot, egy kamionos igen, sőt..
Egy orvos, egy ügyvéd is lehet erkölcstelen. Ez nincs összefüggésben.
(Az hogy az ékezet le marad mert javit a telefonom sztem a mai vilagban normal. De az hogy te ertelmesnek tartod magad es megis itt trollkodsz az annyira nem...)
12-es
Ez totális fszság, és nem igaz.
Az hogy ilyet általánosítasz, azt bizonyítja hogy te sem vagy a legélesebb kés a fiókban. csak azt hiszed.
Egy munkából ítélni full debil fszág.
Sosem tudhatod hogy valaki miért azt a munkát végzi amit, és hogy egyáltalán meddig tervezi végezni ezt a munkát.
De egy ilyennek kár is magyarázni.
A nyilvános wc-ket is ha senki nem takarítaná, ki csinálná meg? Te?
Attól még, hogy semmit nem tudnék levenni a polcról ha a buta kamionos nem szállítaná oda, attól még nem lesz okosabb. Lenyűgöző az érveléstechnikád, mit ne mondjak. És egyébként senki nem mondta, hogy kamionosokra nincs szükség. Van. WC-s nénire is. Ha nem lenne szükség, akkor nem léteznének ezek a szakmák. Szóval nem tudom ez is hogy jön ide amúgy, senki nem állította az ellenkezőjét. De persze az írott szöveg megértéséhez is kell némi értelem...
Kérdező, nem az ékezetekre gondoltam... Pl. "el vinnek". Általános iskola harmadik osztályában megtanulják, hogy az igekötőt egybeírjuk az igével. Szóval aki ennyit sem tud, arra azt hiszem, mondhatjuk, hogy tanulatlan.
16
:DDD
azért csak van értelme az érvelésének.... Ha te nem érted, akkor a baj veled van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!