Miért van az, hogy csomó fiú gyerek szereti a dinoszaoruszokat és a kamionokat meg autókat? Mit szeretnek benne? Mi vonza őket ezekben?
engem pl sosem vonzott, inkább babáztam, papásmamást játszottam oviban, meg "feleségül" vettem a legjobb barátomat oviban xD
Jah, és fiú vok.
Hát nem tudom. Gondolom a minta amit láttak. Mire egy gyerek játszani kezd a tárgyakkal kialakul előtte egy minta a férfiakról. Ezt követi, erre akar hasonlítani ergó ezt utánozza szerintem.
Meg gondolom ez ilyen "kódolt" dolog is valahol :D
Én szerettem a kisautokat, főleg azért, mert interaktív játékok voltak, gurultak, lehetett rájuk pakolni dolgokat, meg könnyű volt történeteket szőni köréjük (pl egyik nap a cicát vittem a doktorhoz, a másik nap kirándulni vittem a kaktuszomat, megint másnap leszállított 50 tonna téglát egy építkezésre, stb...)
A dinoszauruszok meg érdekesek, mert olyan állatok, amik már kihaltak, ezért korullengi őket egy rejtélyes légkör. És menők is, mert harcolni is tudnak,meg mit tudom én. :D
Papas mamast meg pont nem szerettem, mert már gyerekként is rühellem a gyerekeket, szóval nem akartam azt tettetni, hogy gyerekeim vannak, akiket pesztralni kell. Meg aztán kb az összes ilyen játékbabának üres, lelketlen szemei vannak, amik emlékszem hogy anno mindigegijesztettek :D
22n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!