Miért van az, hogy csomó fiú gyerek szereti a dinoszaoruszokat és a kamionokat meg autókat? Mit szeretnek benne? Mi vonza őket ezekben?
engem pl sosem vonzott, inkább babáztam, papásmamást játszottam oviban, meg "feleségül" vettem a legjobb barátomat oviban xD
Jah, és fiú vok.
Lány vagyok de...
A dinoszauruszok érdekeltek, mert lenyűgözött az ősvilág, a már kiht állatok, növények. Szerettem olvasni róluk, új fajokat megismerni, látni, hogy ássák ki a csontokat, kideríteni vajon a talált állatot mi ölte meg (mint egy ősi detektív regény!) Lényeg: a dinoszauruszok rendkívül érdekesek, hát még egy ötévesnek.
Autókkal is sokat játszottam, bár azokban főleg a kisautók tologatása, versenyeztetése és összeütköztetése vonzott, később már nem voltam annyira oda a különböző autókért :P de gondolom sokaknál továbbmegy ez, elkezdi őket érdekelni, hogy működnek az autók, vagy a versenyzés izgatja őket, így tovább tanulnak az autókról.
Vagy csak a kezükbe nyomják, hogy a fiúk ezekkel játszanak, játsz ezzel és megszokják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!