Szerintetek ez normális első,,randin''?
Nemrég találkoztam egy sráccal, jelzem jött egy haverja is aki elhozta és ott is maradt velünk. Ahogy találkoztunk megölelt. Később próbált mégjobbban közeledni,majd tapizott és jeleztem neki,hogy ez nekem kicsit sok! Meg lepődött,hogy miért lenne sok? Mondom először találkozunk,szerinted ez normális? Szerinte az volt.
Az autóban ültünk és ott csinálta ezeket.
Egyébként rendesen beszélt,kedves volt hozzám.
Kíváncsi vagyok a véleményetekre,hogy ez normális elsőre?
Nem normális. Az első találkozásnál egy puszi teljesen rendben van és az elköszönésnél egy ölelés is belefér. Első randin a tapizás nem nagyon fér még bele, csak kisebb érintések, ha olyan a szituáció. Azt jól tetted, hogy jelezted neki, hogy ez sok. Az gáz, ahogy reagált erre.
Az irtó kellemetlen, hogy a haverja vitte el és ott is maradt veletek (itt azonnal offolnod kellett volna).
Férfiként eszembe sem jutna ilyeneket csinálni az első randin.
28F
És most a srác gondolat olvasó, vagy mi, hogy tudja előre h vágyik rá vagy nem? ha vágyik rá folytatják, ha nem akkor abba hagyják és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!