Awatpr0 kérdése:
Van olyan lány itt, aki szeretne ismerkedni egy 20as évei végén járó, normális sráccal?
Figyelt kérdés
Nem akarok önéletrajzot írni, egy pár szó magamról: Szeretek úszni, kondizni, igyekszem egészségesen élni. Családcentrikus, kedves srác vagyok, imádom az állatokat. Nem vagyok rosszképű, általában felfigyelnek rám az utcán az emberek, viszont nincs ehhez járó önbizalmam. Nem feltétlenül barátnőt, lány barátokat is keresek ugyanis nem sok van sajna. Szeretek olvasni, filmet nézni stb. Hasonló szemléletű lányokat keresekszept. 6. 22:43
1/6 anonim válasza:
Igen
szept. 7. 20:58
2/6 anonim válasza:
Hova lettek a válaszok?
szept. 7. 21:25
3/6 A kérdező kommentje:
Jo kerdes🤔 pedig mar kezdtem orulni, hogy van 1-2 normalis komment:/
szept. 7. 21:48
4/6 anonim válasza:
Igen.:)
szept. 10. 05:07
5/6 A kérdező kommentje:
Juhuu ha lány vagy:D
szept. 10. 10:50
6/6 anonim válasza:
Lány vagyok.:D
szept. 10. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!