Ki szeretne ismerkedni egy relatíve normális 30-as fickóval?
Budapest környékéről.
Introvertált vagyok, jobb híján hosszú ideje az online társkereséssel küzdök. Egész egyszerűen arról van szó, hogy vagy eleve nem vagyok elég jóképű a társkeresőn elvárt színvonalhoz, vagy csak nem tudom megfelelően prezentálni magam. Mindenesetre nagyon vágynék egy normális, nekem tetsző nő társaságára, egy olyan lányra, akivel idővel össze lehet költözni és akár családot is lehet alapítani.
Ilyenkor szerető, figyelmes és odaadó vagyok, még az egyetlen exem is azzal vált el tőlem, hogy "szuper jófej" voltam vele.
Igazából nem hinném, hogy a fenti depresszív szövegre (noha csak a tényeket irtam le) pont itt lenne jelentkező, de a tanácsaitokat is szívesen veszem.
Értelmes dolgokat írsz, ráadásul helyesen. Nálam ezzel már jól indulnál, ha keresnék társat :) De hogy tippet is adjak: Introvertált ismerkedő facebook-csoport. A nagy többség normálisnak és jóindulatúnak látszik.
Szívesen felajánlanám azt is, hogy ha van konkrét kérdésed, mint például "női szemmel milyen benyomást kelt ez vagy az", abban is segítek, de talán nem járnál jól. Többen mondták már, hogy másképp gondolkodom, mint az "átlagos nő", már ha létezik ilyen egyáltalán. :)
Mindenesetre sok sikert kívánok!
#2 Leírtam, hogy nem keresek társat.
#3 Köszönöm, én is így gondolom.
30-as évtizedeid elején jársz, közepén vagy a végén? Nem mindegy!
Milyen életkorú hölgyet keresel? Mennyi legyen minimum és maximum? Életvitel szerű tartózkodási hely (lakhely)? Milyen távolságra legyen tőled?
Mik a hobbijaid és melyek a törekvéseid az életben? Ha a tartós bevételt nem is kérdezik meg tőled, de saját keresettel csak rendelkezel saját alap létfenntartó dolgokra... szükség esetére van elegendő kapcsolati tőkéd?
1
Amit végképp nem javaslok: introvertált facebook-csoport.
Tapasztalatból mondom: a többség nem is introvertált, csak félreértelmezi a szót.
A másik rész pedig kibírhatatlan.
#5 Röviden: mert itt vagyok. 😁
Kicsit hosszabban: mert nem tartom magam teljesen "normálisnak". Ha az lennék, akkor valószínűleg nem lennének ilyen gondjaim. Az inteovertáltság sem teljesen "normális".
Talán okosabb lett volna megfogalmazni úgy, hogy nem vagyok átlagos.
30-as éveim közepén járok.
Ha meg kell húzni egy maximumot, akkor legyen max. 35. Lakhely pedig mondjuk Pest megyén belül. A lényeg, hogy ne kelljen utazni egymáshoz másfél óránál hosszabb ideig.
Teljesen önálló vagyok, anyagi szempontból nem kell félteni, ilyen gond nincs. Szinte bármilyen programra kapható vagyok, ahol nem az emberek vannak a középpontban (pl. bulizás), de néha még ez is szóba jöhet.
Több ismerősöm mondta: a fő gond velem nem az, hogy kretén lennék, hanem, hogy nem járok emberek közé, nem ismerek meg új embereket, tehát gyakorlatilag láthatatlan vagyok a "húspiacon".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!