Levelezőpartnert keresek férfi személyében, esetleg kapcsolatra, valaki?
4-es!
Főleg akkor lehet sokat bukni, ha egyszerre 3-4 faszit hülyítessz, igaz?
12-es: nem, nem erről van szó!
Valamikor régen inkább csak az expressz újság volt társkeresésre alkalmas. (Ott viszont nyilván valaki vagy sikerrel járt, vagy nem.)
Persze voltak más lehetőségek is, de nem kerestem azokat annyira. Az 1990-es években a televíziós vetélkedők korszaka volt, amely még a 2000.-es évek elején is tartott. Ezeket nem akartam igénybe venni.
Az internetet azért tartom kifejezetten veszélyesnek, mert tömegesen keresnek szexuáli kalandokat. (Én még munkát kereső időszakomban, álláshirdetést feladva fiatal nőként is MUTOGATÓS SZATÍROKRA(!) bukkantam szerencsétlenül járva.)
Azért írtam a Kérdezőnek, hogy VIGYÁZZON!!! Nők elég gyakran eshetnek áldozatul ilyen bűncselekményeknek.
Kiegészíteném annyival, hogy 2001.-ben, 27 évesen GYANÚTLANUL(!) adtam fel álláshirdetést, hogy "kézimunka" (mármint szabás-varrás és társai) munkákat keresnék.
Nyilván talán fizetős tanfolyamok lehettek, de mindegy most már. Diákmunkák a rendszerváltáskor is léteztek, ez kimaradt az életemből. Az okokat utólag sem részletezem.
Jöttek a következő válaszok: "kocsiban kézzel kéne csinálnia". Elszörnyedtem, hogy milyen személyek léteznek a világban. (Most meg a videókamerák és fényképküldések idegeneknek... brrr!!!)
igen sok minden leselkedhet a nőkre és azért pár dolog a férfiakra is.
"kézimunka" ha ilyet hirdetést ad fel bárki az sajna adhat félre értésre okot ha nincs kiegészítve. Bár pl a szuper infóban nem erre gondolna a normális ember. Meg vannak ennek a megfelelő helyei platformjai.
Őszinte leszek átlag alatti pasiként sokáig nem is tudtam erről a világról és még a mai napig meglepődöm milyen könnyű szexhez jutni pénzért ráadásul lelkiismeretem sincs már nagyjából meggyőződtem hogy ezeknek a szolgáltatóknak ez nem erőszak sima munka. Van aki jó fejnek tart és időn kívül is beszélgetett velem ami fura. Szóval igen vannak beteg emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!