Hogyan szólítanátok le a helyemben ezt a lányt?
Figyelt kérdés
Egyetemen sok órám szokott vele lenni, legtöbbször előadásokon látom.
Nem tudom hogyan menjek oda hozzá, mit mondjak?
okt. 9. 15:59
1/8 anonim válasza:
Az egyetemen úgy zajlott, hogy a srácok mindig odaültek mellém és a legáltalánosabb dologról kezdtünk el beszélgetni.” Mióta jársz ide, mit tanulsz, adsz egy tollat?”
Na ez addig tartott, ameddig meg nem néztem az időt a telefonomon és látták, hogy van barátom, mivel egy közös fotó a háttérképem vele.
Szóval csak ülj oda és hajrá! 😅😂
okt. 9. 16:12
2/8 anonim válasza:
#1 Ilyenkor örülök mert legalább kihìvàs 😃
okt. 9. 16:33
3/8 anonim válasza:
Szia! Te is ide jársz?
okt. 9. 17:30
4/8 anonim válasza:
Szia, rendszeresen látlak, hanyadszorra járod már az 1. félévet?
okt. 9. 18:04
5/8 anonim válasza:
"Szia, annyira szerencsétlen vagyok, hogy gyakorikerdesek.hun kell megkerdeznem ismeretlenektol , hogy egyetemistakent hogyan kezdjek el kommunikálni mással."
okt. 9. 18:40
6/8 anonim válasza:
Szia! Hogy vagy?
okt. 9. 19:10
7/8 anonim válasza:
Szia! Bocsi ne haragudj de tudàl kérlek segìteni hogy az utolsó diára mi volt ìrva mert lemaradtam. Esetleg megvan a jegyzeted? El tudod küldeni? (Itt màr meg is van a kontakt)
okt. 9. 19:16
8/8 anonim válasza:
Hagyd a g3cibe ugyis van barátja
okt. 10. 07:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!