Busz megállóban/ boltban, hogyan szólítanátok le egy lányt, ha tetszik nektek. valakinek van valamilyen bevált trükkje csajozáskor? Tinderen sok a fake profil+ a pénz lehúzásos oldalak skipp.
Szerintem így:
Ne csajozósan kezd, hanem társalogjál vele. Pl. buszmegálló: szerinted A helyi bolt a jobb, vagy B? Miért nem jön időben sose ez a busz. Ilyenek. Lehetőleg szórakoztatóan. Ha azt látod, hogy nem akar mindenáron lerázni, akkor megkérdezed, hogy meginna-e veled egy italt (amire meghívnád őt).
3
Ne is törődj vele. Hidd el a 15.-ik megszólítást már kisujjból kirázod majd.
És lehet hogy a 18.-ik lány fog rábólintani, mert addigra határozottabban adod elő.
Az előzőek meg ha elküldtek, nem mindegy ?
Amelyik pedig anyázva beszól, sz jobb is hogy kiderült két perc alatt neeem, mármint hogy milyen a lány.
4# Szerintem senki sem vágyik arra, hogy egy idegen férfi győzködje arról, hogy mennyire megéri vele foglalkozni.
Mellesleg ha meg tudott tetszeni külső alapján 15 különböző lány, akkor teljesen igénytelen vagy és fogalmad sincs ki illene hozzád.
Kedves kérdező! A fiúk és férfiak* nagy része nem ért egy tök fontos dolgot; százszor fognak lepattintani, mire egy valaki elmegy veled randizni. (*Én is az vagyok, egyébként.) Ha szeretnél ismerkedni, akkor ezt el kell fogadnod. Egyszerűen a gyakorlat révén bele lehet jönni, hogy a "nem" az neked egy vállrándítás, és gondolatban sem kell, hogy több legyen. Egy kurta, kedves elköszönés, és otthagyod.
Volt egy kísérlet, ahol átlagos külsejű férfiak random nőket szólítottak le az utcán azzal a konkrét kérdéssel, hogy lefeküdnének-e velük. 100-ból 1, vagy 2, DE mindig akadt százból aki erre igent mondott. És, ugye, nem randiról volt szó.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!