Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van olyan még rajtam kívül,aki...

Van olyan még rajtam kívül,aki tart a nőktől?

Figyelt kérdés
Egyszerűen képtelen vagyok a nőkkel/lányokkal felszabadultan társalogni,mint pl. a fiúkkal,nincs is lányismerősöm.Nem bírok beszéd közben a szemükbe nézni,de lehetőség szerint nem is állok velük teljesen szembe.Már mondjuk ajándékozás alkalmával egy sima puszira is alig vagyok hajlandó,a lánynak kell felém nyújtózkodnia már,mire rájövök,mit akar.Barátnőm sose volt(ki hitte volna XD),de furcsa mód a családom nőtagjaivak tök jó a viszonyom.Ha meglátom,hogy valahol egy nő engem bámul,egyből arra gondolok,hogy biztos valami ordas baromságot sikerült mondanom,vagy megint kiégettem egy foltot a borostámból öngyujtóval.Ha egy lánnyal kettesben maradok,egyből nekiállok telózni,vagy lelépek a szituból.Szerintetek ez miért lehet?
szept. 26. 08:19
1 2
 1/12 anonim válasza:
Önbizalom hiány, önértékelési problémák. Azt mondod a család nőtagjaival jó a viszonyod. Anyukáddal hogy vagytok? Apukád részt vett az életedben? Hány éves vagy?
szept. 26. 08:22
 2/12 A kérdező kommentje:
Anyummal tök jól vagyunk,fater jelenvolt végig(a szó pozitív értelmében),22 vagyok
szept. 26. 08:25
 3/12 anonim válasza:
Akkor van valami testi fogyatèkosságod, amit esetleg szègyellsz?! Mennyire vagy rendben magaddal?! Helyesnek tartod magad?! Az okè, hogy valaki kicsit fèlènk, visszahúzódó, de itt szerintem valami más is van a háttérben.
szept. 26. 09:39
 4/12 A kérdező kommentje:
Testileg semmi extra:190cm,85 kg,barnás szőke haj,kék szem
szept. 26. 09:42
 5/12 anonim válasza:

Teljesen hasonló volt velem is. Feszélyeztek a nők mindig is. Apám korán meghalt, anyám egyedül nevelt, vele korrekt és jó viszonyom volt.

Végül rájöttem, hogy meleg vagyok és onnantól a nők totál közömbösek.Pedig sokszor próbálkoztak,de lekoptatom őket.

Csak férfiakkal tudok jól beszélgetni.

F

szept. 26. 10:11
 6/12 cinderella_ válasza:
Nem érzed úgy, hogy szívesen behelyeznéd a kukiadat egy forró punciba? Akkor az #5-os választ újra olvasását ajánlanám én is.
szept. 26. 10:53
 7/12 A kérdező kommentje:
6-os Szívesen tenném,de minden oda vezető dologtól kiráz a hideg
szept. 26. 10:59
 8/12 anonim válasza:
Nekem egy nagy szerelmi csalódás után volt fél év mikor féltem a nőktől.
szept. 26. 11:28
 9/12 anonim válasza:

Nem vagy egyedül, ez nekem is probléma.

Csak engem sosem bámultak a nők.

szept. 26. 11:50
 10/12 A kérdező kommentje:
Asszem túl sokan is járunk ebben a cipőben
szept. 26. 14:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!