Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van olyan még rajtam kívül,aki...

Van olyan még rajtam kívül,aki tart a nőktől?

Figyelt kérdés
Egyszerűen képtelen vagyok a nőkkel/lányokkal felszabadultan társalogni,mint pl. a fiúkkal,nincs is lányismerősöm.Nem bírok beszéd közben a szemükbe nézni,de lehetőség szerint nem is állok velük teljesen szembe.Már mondjuk ajándékozás alkalmával egy sima puszira is alig vagyok hajlandó,a lánynak kell felém nyújtózkodnia már,mire rájövök,mit akar.Barátnőm sose volt(ki hitte volna XD),de furcsa mód a családom nőtagjaivak tök jó a viszonyom.Ha meglátom,hogy valahol egy nő engem bámul,egyből arra gondolok,hogy biztos valami ordas baromságot sikerült mondanom,vagy megint kiégettem egy foltot a borostámból öngyujtóval.Ha egy lánnyal kettesben maradok,egyből nekiállok telózni,vagy lelépek a szituból.Szerintetek ez miért lehet?
szept. 26. 08:19
1 2
 11/12 anonim válasza:
Szerintem meleg lehetsz ....
szept. 26. 15:03
 12/12 anonim válasza:
Szerintem csak a gyakorlat segítene ezen. Ami meg azt jelenti, hogy kockázatot kell vállalni, elfogani, hogy sokszor nem sikerül majd jól stb. Ezt a félelmet nem tudod úgy legyűrni ha csak gondolkodsz rajta, itt csak a tényleges cselekvés segíthet. Kimenni emberek közé és beszélgetni.
szept. 26. 15:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!