Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mennyire gáz elkérni az...

Mennyire gáz elkérni az elérhetőségét egy lánynak egy boltban? Többi lent.

Figyelt kérdés

Pár hete véletlenségből betévedtem egy Aldiba ahol a kasszás lány nagyon szimpatikus volt számomra, így azóta időnként betérek direkt oda ha valamire szükségem van. Eddig három alkalommal tudtam elcsípni, hogy ő legyen ott, próbáltam mindig mondani neki valamit, hogy mosolyt csaljak az arcára (nagyon mosolygós különben) így arcról már felismer szerintem, de mégis így mint egy idegen vásárló nagyon tolakodás lenne ha bepróbálkoznék nála és megkérdezem kaphatok e valami elérhetőséget hogy tudjunk beszélgetni? Esetleg még párszor próbáljam arra a pár pillanatra még fizetek nála beszéltetni hogy látásból ismerős legyek neki? Bár gondolom biztos levágó egy idő után hogy mindig hozzá állok be.

Mi a véleményetek illetve van e valakinek hasonló storyja amit át élt?

Kort nemet írjatok pls

Én is fiatal felnőtt vagyok és a lány is 20as évei elején lehet tippre

szept. 21. 11:34
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:

#29, köszönöm a gondolataid, jó olvasni.

Igen, tényleg tapintatos volt legyen igaz vagy nem a válasza, tehát lehet ezt így is kedvesen.

Talán máshol vár rám a szerelem

szept. 27. 20:31
 32/33 anonim válasza:
:(
szept. 27. 20:55
 33/33 A kérdező kommentje:

#32 ne legyél szomorú

Lehet így kellet lennie

szept. 27. 21:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!