Mennyire gáz elkérni az elérhetőségét egy lánynak egy boltban? Többi lent.
Pár hete véletlenségből betévedtem egy Aldiba ahol a kasszás lány nagyon szimpatikus volt számomra, így azóta időnként betérek direkt oda ha valamire szükségem van. Eddig három alkalommal tudtam elcsípni, hogy ő legyen ott, próbáltam mindig mondani neki valamit, hogy mosolyt csaljak az arcára (nagyon mosolygós különben) így arcról már felismer szerintem, de mégis így mint egy idegen vásárló nagyon tolakodás lenne ha bepróbálkoznék nála és megkérdezem kaphatok e valami elérhetőséget hogy tudjunk beszélgetni? Esetleg még párszor próbáljam arra a pár pillanatra még fizetek nála beszéltetni hogy látásból ismerős legyek neki? Bár gondolom biztos levágó egy idő után hogy mindig hozzá állok be.
Mi a véleményetek illetve van e valakinek hasonló storyja amit át élt?
Kort nemet írjatok pls
Én is fiatal felnőtt vagyok és a lány is 20as évei elején lehet tippre
Na majd beszámolok, mindenképpen kasszában fogom, nem fogok leselkedni rá hogy megijesszem..
Megpróbalom majd egy délelőtt korán amikor nincs nagy mozgás hátha szerencsém lesz elcsípni hogy nem lenne más mögöttünk
Amatőrök...
1. Menj be a boltba!
2. Ne vegyél semmit!
3. Nála gyere ki!
4. Mond ezt neki: "Nem vettem semmit, mert bár tetszik egy lány, akinek szerettem volna vacsorát főzni, de sajnos nem tudom nem mit szeret. De szeretném megtudni. Szóval elárulod, hogy mi a kedvenced?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!