Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mennyire gáz elkérni az...

Mennyire gáz elkérni az elérhetőségét egy lánynak egy boltban? Többi lent.

Figyelt kérdés

Pár hete véletlenségből betévedtem egy Aldiba ahol a kasszás lány nagyon szimpatikus volt számomra, így azóta időnként betérek direkt oda ha valamire szükségem van. Eddig három alkalommal tudtam elcsípni, hogy ő legyen ott, próbáltam mindig mondani neki valamit, hogy mosolyt csaljak az arcára (nagyon mosolygós különben) így arcról már felismer szerintem, de mégis így mint egy idegen vásárló nagyon tolakodás lenne ha bepróbálkoznék nála és megkérdezem kaphatok e valami elérhetőséget hogy tudjunk beszélgetni? Esetleg még párszor próbáljam arra a pár pillanatra még fizetek nála beszéltetni hogy látásból ismerős legyek neki? Bár gondolom biztos levágó egy idő után hogy mindig hozzá állok be.

Mi a véleményetek illetve van e valakinek hasonló storyja amit át élt?

Kort nemet írjatok pls

Én is fiatal felnőtt vagyok és a lány is 20as évei elején lehet tippre

szept. 21. 11:34
1 2 3 4
 11/33 anonim válasza:
A 10-eske mondta el a tuttit.
szept. 21. 16:34
 12/33 anonim válasza:
Tényleg érdekes szitu, ha mindenkinek meg akarsz felelni, akkor gyakorlatilag soha a büdös életben nem fogsz vele még beszélgetni sem xD pedig nap mint nap találkozol vele...
szept. 21. 17:03
 13/33 anonim válasza:
Szerintem hülyeség megvárni a munkaideje végét, eleve honnan tudhatnád, hogy mikor végez? Addig ott fogsz szobrozni az Aldi előtt? És ha nem is a főbejáraton jön ki, vagy ha a kollégáival együtt hagyja el az épületet? Ha soha senki nem ismerkedne a munkahelyén, akkor kis túlzással élve kihalna az emberiség. Amikor nincsenek sokan, próbálj kicsit beszélgetni vele, látni fogod rajta, hogy érdekled-e, érdemes-e kezdeményezned. Ha igen, akkor mutatkozz be, és kérdezd meg, hogy meghívhatnád-e valamire, vagy ha ez így hirtelen neki, akkor megadná-e valamilyen elérhetőségét. Sok sikert. :)
szept. 21. 18:22
 14/33 anonim válasza:
10-es, na ezért nem kell idegen férfiakkal dumálgatni csak úgy, ha van párod, mert úgy veszik egyből, hogy van esélye további ismerkedésre, és elkezdenek nyomulni. Kellemetlen mindkét félnek. Ha van párod, akkor ne jópofizz idegen férfiakkal.
szept. 21. 18:48
 15/33 anonim válasza:
14#es Ez egy kicsi bolt, amit elég rég csinálok, és ez a pasi régi vevőm volt, csak nem tudta a családi állapotomat, mert ez sose került szóba. Valóban elég kedves és mosolygós vagyok, alaptermészetem is ez, a boltban pedig pláne, mivel a vevőimből élek.
szept. 21. 19:53
 16/33 A kérdező kommentje:
Akkor próbáljam meg és lesz ami lesz?
szept. 21. 20:45
 17/33 anonim válasza:
Próbáld meg, de szerintem a kasszánál pofára esés lesz, mivel kb. mindig sor van az Aldiban. Inkább meló után szólítsd le.
szept. 21. 21:05
 18/33 anonim válasza:
Menj oda sokszor, hatha egyszer nem lesz sor, akkor hivd el.
szept. 21. 23:03
 19/33 A kérdező kommentje:

Na majd beszámolok, mindenképpen kasszában fogom, nem fogok leselkedni rá hogy megijesszem..

Megpróbalom majd egy délelőtt korán amikor nincs nagy mozgás hátha szerencsém lesz elcsípni hogy nem lenne más mögöttünk

szept. 21. 23:22
 20/33 anonim válasza:

Amatőrök...

1. Menj be a boltba!

2. Ne vegyél semmit!

3. Nála gyere ki!

4. Mond ezt neki: "Nem vettem semmit, mert bár tetszik egy lány, akinek szerettem volna vacsorát főzni, de sajnos nem tudom nem mit szeret. De szeretném megtudni. Szóval elárulod, hogy mi a kedvenced?"

szept. 21. 23:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!