Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mennyire gáz elkérni az...

Mennyire gáz elkérni az elérhetőségét egy lánynak egy boltban? Többi lent.

Figyelt kérdés

Pár hete véletlenségből betévedtem egy Aldiba ahol a kasszás lány nagyon szimpatikus volt számomra, így azóta időnként betérek direkt oda ha valamire szükségem van. Eddig három alkalommal tudtam elcsípni, hogy ő legyen ott, próbáltam mindig mondani neki valamit, hogy mosolyt csaljak az arcára (nagyon mosolygós különben) így arcról már felismer szerintem, de mégis így mint egy idegen vásárló nagyon tolakodás lenne ha bepróbálkoznék nála és megkérdezem kaphatok e valami elérhetőséget hogy tudjunk beszélgetni? Esetleg még párszor próbáljam arra a pár pillanatra még fizetek nála beszéltetni hogy látásból ismerős legyek neki? Bár gondolom biztos levágó egy idő után hogy mindig hozzá állok be.

Mi a véleményetek illetve van e valakinek hasonló storyja amit át élt?

Kort nemet írjatok pls

Én is fiatal felnőtt vagyok és a lány is 20as évei elején lehet tippre

szept. 21. 11:34
1 2 3 4
 21/33 anonim válasza:

Ha én ugyanilyen szituban lennék,pont leszarnám hogy van-e mögöttem valaki vagy sincs.

Átnyújtanék egy cetlit rajta a telefonszámommal,és ha érdekes vagyok munka idő után úgy is dob egy sms-t a baby

szept. 22. 08:49
 22/33 anonim válasza:
21 es jol mondod egy probat meger pont ugy a cetlivel
szept. 22. 18:33
 23/33 A kérdező kommentje:

Tegnap voltam, nem sok kellet volna csak elizgultam és féltem

Legközelebb meglesz

Úgy éreztem vevő arra, hogy érdeklődök felőle, ezt abból vettem hogy kérdezősködtem nem oda illő dolgokat és részletesen válaszolt magával kapcsolatban, és szerintem már levágja hogy tetszik nekem ami nekem jó szerintem, de az is lehet csak simán ilyen közvetlen, nem tudom de érdemes kideríteni.

Legközelebb már úgy érzem még könnyebb lesz vele beszélgetni és akkor lecsapok rá, legrosszabb esetben nem járok többet az aldiba xd

Majd beszámolok

#21 #22 nem akarom áthárítani ő rá a kapcsolat felvételt

szept. 24. 17:27
 24/33 anonim válasza:
Hajrá! Bátorság!
szept. 24. 22:11
 25/33 anonim válasza:
Hajrá tesóm!!
szept. 25. 22:27
 26/33 anonim válasza:
Na mizu?
szept. 25. 22:54
 27/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm a bátorításokat, remélem a héten még eltudom csípni

Mindeképpen befogok számolni

szept. 25. 22:57
 28/33 A kérdező kommentje:

Sajnos nem sikerült srácok, udvariasan de le lettem rázva..

Ennek ellenére csodálkoztam hogy mennyire könnyen ment maga a kezdeményezés részemről

Persze azért kicsit lelombozott

szept. 27. 20:14
 29/33 anonim válasza:
Sajnálom, hogy nem jött össze, jó lett volna egy sikersztorit olvasni. De nagyon bátor voltál, hogy kezdeményeztél, és talán kis vigaszdíj lehet számodra, hogy legalább normálisan utasított el a csaj. Egyébként sajnos sokszor van ilyen, nehéz megállapítani, hogy bejössz-e valakinek, vagy szimplán kedves, netán ilyen-olyan problémái miatt nem akar tőled semmit. No meg sokan kifejezetten hizlalják a májukat, ha látják, hogy odafigyelsz rájuk, érdeklődsz irántuk, de addig úgysem fognak elhessegetni, amíg nem kezdeményezel náluk.
szept. 27. 20:21
 30/33 anonim válasza:
Miért, mit mondott?
szept. 27. 20:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!