Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miert keres itt olyan sok...

Miert keres itt olyan sok ember partnert ?

Figyelt kérdés
szept. 11. 11:35
1 2 3
 11/22 anonim válasza:

Szerintem azért mert teljesen mindegy hol keresünk partnert, itt vagy máshol, az ember mindig próbálja azt megtalálni amit keres , és miért is ne lehetne itt is keresni azt, aki a legideálisabban illene hozzánk!?? 🤔

Végső soron miért ne lehetne itt is rátalálni egy olyan személyre ,mint kint az utcán , vagy máshol?

Szerintem mindenhol ugyan annyi esélyünk van megtalálni egy idiótát mint itt is!….

Vannak itt is normális emberek is, még akkor is , ha ki ki vágya milyen is!

Nem ettől függ az hogy egy normális vagy egy idióta személyiséget fogsz ki , legyen az Nö vagy Férfi!

És miért ne lehetne itt is normális ember?….

Nem gondolnám és nem feltételezném azt , hogy itt mindenki idióta!

De azt se mondom hogy , nincsenek szép számban!

De ez a kinti , való világra is ugyanígy érvényes!

szept. 12. 12:42
 12/22 anonim válasza:
10- elkerülte a figyelmedet, hogy embert írt a 9.
szept. 12. 12:50
 13/22 Barnabas333 válasza:
9es csak egyre jobban kiveszik a szeretet ebből a világból. De mindegy, remélem hamar kipusztul az emberiség.
szept. 13. 05:30
 14/22 anonim válasza:
#13 Én is ebben reménykedem.😃
szept. 13. 06:00
 15/22 anonim válasza:

12-es, nem figyeltem, valóban.

De írj rám nyugodtan, amikor elém térdelsz, ígérem, neked sem a fajok keveredése jár majd a fejedben.

szept. 13. 08:43
 16/22 anonim válasza:
15 térdelsz te orbán előtt az újabb megszorító csomagokat is benyeled 🤣
szept. 13. 08:49
 17/22 anonim válasza:
Ezt miből következtette ki? Matematikus ön?
szept. 13. 08:58
 18/22 anonim válasza:
#17 A példaképem mondta ezt 😎
szept. 13. 09:25
 19/22 anonim válasza:
Ez egy anonim oldal, így szerintem könnyebb partnert keresni olyan személynek, aki pl.: házasságban, vagy párkapcsolatban él. Kevesebb az esélye annak, hogy kiderüljön bármi, mintha egy fényképes társkereső oldalon hirdeti magát/keresgél.
szept. 13. 13:02
 20/22 anonim válasza:

Nem tudom, én például azért itt, mert előbb a belső érdekel...

F.

szept. 14. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!