Igaz, hogy amelyik nő/férfi dumáján, poénjain minél több ellenkező nemű nevet, jobban be is jön nekik, mint lehetséges partner? Mit tapasztaltok?
Én szerencsére csak azon nevetek, amit valóban viccesnek is találok, a legtöbb ilyen próbálkozás olyannyira erőltetett, hogy csak a szemem forgatom, nem tudom, mások hogy képesek rajta nevetni
Bár én csúnya vagyok, nem is nekem szokták szánni ezeket, sőt, rendszerint zavarja is őket, ha én (is) nevetek, szóval azért van szerencsém azzal, hogy nem találom viccesnek... de sajnos időnként megesik, hogy tényleg szellemeset mond az illető és önkéntelenül nevetek én is
3as, neked aztán vannak önértékelési gondjaid.
A kérdés nem arról szólt, hogy valaki spameli a hülyeséget, valaki meg erőltetetten nevet rajta. Ezt te képzelted mögé.
A kérdés arról szólt, hogy ha valakinek tetszik a másik humora, az nagyob eséllyel vonzódik-e az adott személyhez.
Tudom, miről szólt a kérdés... Másokon úgy látom, hogyha tetszik nekik valaki/akarnak tőle valamit, a leggyatrább "viccén" is nevetnek
Jól van, én (csak magamból tudok kiindulni, mások fejébe nem látok) speciel nem kezdek el vonzódni hozzá, csak ezért legalábbis nem... És nem is feltétlenül szükséges, hogy (számomra) jó humora legyen
És az nem lehet, hogy tényleg tetszik az illetőnek?
A jó humor relatív, valójában az egyik elgfontosabb kulcs a humorhoz az, hogy eltalálod, hogy a másiknak mi tetszik. Szóval Ha valaki meg akar nevettetni valakit, az annak ahumorát fogja célba venni, ami esetleg közben másnak nem testzik.... vag ymásnak derogál, amiért nem őt célozták meg.. esetleg az, hogy kimarad az egészből..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!