Van valakinek tapasztalata Tesco pénzügyi partner (tpp), hitelügyintézői pozícíóról?
A benks.hu által jött ez a lehetőség. Azt tudom, hogy a fizetés jutalékos rendszerű. A kérdésem, hogy átlagosan mennyit lehet ezzel keresni, milyen tapasztalatok vannak? Van értelme belevágni úgy, hogy hosszú távon nem ezt szeretném csinálni?
Friss közgazdász diplomám van, a mesterképzést számvitel szakon folytatom jelenleg, később azzal szeretnék foglalkozni. Elég szkeptikusan állok a dologhoz, viszont mindenképp fontos lenne munkát találnom. Volt esetleg más is, aki hasonlóan állt hozzá és végül pozitív tapasztalatot szerzett?
Hostess voltam, mi vittük az asztalhoz az ügyfeleket, de inkább mi adtuk el, mint a rögzítő. (Ez leszel te.) Odamegy, kitöltöd a papírokat, beküldöd a központba, és 1-2 órán belül jön a válasz, hogy kaphat-e hitelt/hitelkártyát. Unalmas, monoton munka, sok buta emberrel, aki azt se érti, hogy mit csinál.
Évekkel ezelőtt dolgoztam ott, és a fizetés miatt mondtam fel. Ahogy mindenki más is. Mondjuk mi a profielden keresztül dolgoztunk. A benks nem tudom, hogy mennyivel jobb.
Se hétvégi pótlék, se útiköltség térítés, se rendes bejelentés, és a fizetés se olyan jó.
Egy előnye van, amit okosan használj ki! Rengeteg ember megfordul, és tudsz kapcsolatot építeni, ami segít, hogy gyorsan találj jobb állást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!