Munkalehetoseg visszautasitasa?
Sziasztok
Jelenleg munkát keresek.
Közben pedig el szeretnék végezni egy 3 hónapos tanfolyamot ami szombatonként lenne. Sajnos e miatt eddig mindenhol elutasitottak.
Ma a tescoba - kisebb - nem mondtam a tanfolyamot, mivel szüleim lebeszeltek róla igy persze felvennenek azonnal, kaptam is egy csomó kitoltendo papirt, orvosi alkalmasságira beutalot.
Hazafele viszont megiscsak elszomorodtam. Sajnálom a tanfolyamot, 1 eve ezt vartam, most szombaton indulna.
Utana egyenlőre márciusig biztosan nem indul.
Folyamatosan munkát keresek ami mellett talan elvegezhetnem es tudnék ebben dolgozni, meg ha csak minimálbért fizet is, en ezt örömmel végeznem.
Mi lesz igy a Tescoval? En megadtam a telefonszamom, de en nem tudom az övék.
A munkaido 5:30-14:00ig vagy 13-21:30ig. Bruttó 195ezer. Beremeles fél ev utan.
Ha egyszerűen nem megyek el orvosira es ha felhivnak visszautasitom vagy mondom hogy talaltam mást az elfogadhato?
Nagyon elbizonytalanodtam.
Köszönöm a bármilyen nemű segítséget
20L
Még körülbelül 100ezer ft tartalékom van
Szombaton muszáj dolgozni mert ugye akkor a legnagyobb a tömeg. Ha mondom korábban be se hívnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!