Van itt olyan ember, akinek inkább fontosabb, hogy a partnere (akár egyszerű levelezés, akár kapcsolat céljából történő ismerkedés során) mennyire figyel oda a fogalmazására, helyesírásra?
Nekem ez kb. mindennél fontosabb. Nem arra vagyok ráfeszülve, hogy "hú, de szépen kirakta a vesszőket".
Nyilván inkább a kommunikáció minősége a mérvadó, nem ellenőrzöm helyesírási szótárral a szöveget. De a műveltség és kultúra többet számít a méreteknél.
Természetesen, ha kapcsolat a cél, akkor nem hátrány, ha van egy külső vonzalom is.
A kérdés maga az lett volna, hogy vannak még ilyen/hasonló emberek rajtam kívül is?
Hol, hogyan ismerkedhetnék hasonló érdeklődésű emberekkel?
Rossz helyesírás?
Én pl. onnantól nem tudom komolyan venni az illetőt
Köszönöm a választ!
Megkönnyebbülve olvasom.
Nekem is egy fontos tényező, hogy helyesen írjon, illetve fogalmazzon az adott illető. Én sem írok mindig helyesen, viszont próbálok tudatosan figyelni a helyesírásra és az értelmes fogalmazásra.
Nálam elég kiábrándító tud lenni, ha valaki ténylegesen rosszul/csúnyán fogalmaz és nem is tud helyesen írni. Az írásjelek teljes hiányától és a rövidítésektől pedig egy szint felett elegem van (például: 'h' a hogy helyett, 'vmi' a valami helyett és társai).
Ne aggódj, nem vagy egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!