Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Aszexként ismerkedni?

Aszexként ismerkedni?

Figyelt kérdés

Mármint tudom, hogy a facebookon van ilyen csoport de igazából ott sem kifejezetten lehet ismerkedni szerény véleményem szerint, nekem legalábbis nem vált be.

Valami tipp, ti hogyan ismertétek meg a párotokat?

Ha van kedve valakinek beszélgetni szívesen fogadom az üzeneteket btw

26/N

szept. 8. 19:58
1 2
 11/17 anonim válasza:

"Ha nincs szex miért nem jöhetnek szóba férfiak is?"

Ez komoly kérdés? :D

A legtöbb heteroszexuális férfi romantikus kapcsolatban sem tudna lenni egy másik férfivel, akkor sem, ha nem lenne szex.

Én is aszex vagyok, de heteroromantikus, soha nem tudnám elképzelni hogy pl. lesmárolok egy férfit, sőt, undorodok a gondolattól. Nem tudnék hozzábújni, átölelni, semmilyen romantikus érzelmet nem tudnék táplálni férfi felé. Attól hogy maga az aktus taszít, még ugyanúgy a nőket tartom vonzónak, és beléjük tudok szerelmes lenni.

szept. 9. 21:22
 12/17 anonim válasza:

Homoromantikus férfiként csak ölelést tudok elképzelni férfivel. Vagy esetleg filmezést,össezbújva.

De ez alapján egyáltalán nem tudok barátot találni, mert aki mondja, még annak sem elég ez.Pedig egy szép férfibarátság nagy kincs, tudom,mert volt már az életemben.

Nőkkel udvarias vagyok, de ha undort nem is érzek, de taszít a nőiség, a női test és képtelen lennék akárcsak megölelni nőt.

szept. 10. 06:00
 13/17 anonim válasza:

Én is aszexuális vagyok, nő (szintén a nők érdekelnek) de 29 éves, és borsodi.

Gondolom így kiestem 🤷🏻

Amúgy tinderen próbálkozgatok, nem sok sikerrel. Az aszex csoport nekem se jött be

szept. 10. 08:39
 14/17 anonim válasza:
#13 tinderen hogy? Mindenkit balra húzok, mert senkit se dugnék meg, mert aszex vagyok?
szept. 10. 11:07
 15/17 anonim válasza:
#14 Nem a 13-as vagyok, de a tinder tudtommal egy társkereső alkalmazás, nem szexpartnerkereső. Nem tudom miért ilyen nehéz megérteni, de aszexként csak az aktus létesítése taszít bennünket, ettől függetlenül ugyanúgy vonzónak tartunk egyes embereket, és ugyanúgy érzünk vonzalmat, szerelmet más emberek iránt. El tudom dönteni valakiről hogy szép, vagy vonzó, vagy szimpatikus anélkül is hogy meg akarnám dugni...
szept. 10. 11:23
 16/17 hungaroboy válasza:

aszexek és mi volt a tapasztalatotok társkeresés ügyben az aszex facebook-csoportban?

Egyébként a www.smpixie.hu-n is van már aszex kategória.

szept. 26. 01:04
 17/17 anonim válasza:
Sziasztok, párommal 2019 júniusában ismerkedtünk meg a facebook aszexuálisoknak szóló csoportjában. Néhány üzenetváltás után találkoztunk, majd 4 hónappal később összeköltöztünk (170 km-re éltünk egymástól) és azóta is boldog párkapcsolatban élünk, szex nélkül. Lehet, hogy azóta már változott a facebook csoport és már nem olyan mint akkor volt, de nekünk bejött és mi vagyunk az élő példa arra, hogy aszexuálisként is lehet teljes életet élni... sőt!
okt. 22. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!