Aszexként ismerkedni?
Figyelt kérdés
Mármint tudom, hogy a facebookon van ilyen csoport de igazából ott sem kifejezetten lehet ismerkedni szerény véleményem szerint, nekem legalábbis nem vált be.
Valami tipp, ti hogyan ismertétek meg a párotokat?
Ha van kedve valakinek beszélgetni szívesen fogadom az üzeneteket btw
26/N
szept. 8. 19:58
1/17 anonim válasza:
Most akkor aszex, vagy leszbi vagy? Nem világos, de lehet csak fogalmad sincs arról ezek a szavak mit jelentenek.
szept. 8. 20:04
2/17 A kérdező kommentje:
Mindkettő vagyok, a lányokhoz vonzódom csak szex nélkül, remélem így érthetőbb😁
szept. 8. 20:07
3/17 anonim válasza:
En leszbikus transz nő vagyok, 35 éves, szívesen ismerkednék Veled.
szept. 8. 20:32
4/17 anonim válasza:
Aki aszex sem feltétlen hetero.
szept. 8. 21:13
5/17 anonim válasza:
Sehogy. Én nem is ismerkedem aszexekkel, mert ugyanúgy öntelt, hazug mint nagyjából az átlag emberek a társkeresőn.
Én heterókkal ismerkedem, de úgyse könnyű, nem hogy még egy olyan szűk csoportból, mint az aszexek.
szept. 8. 21:34
6/17 anonim válasza:
Ha nincs szex miért nem jöhetnek szóba férfiak is?
szept. 8. 21:53
7/17 anonim válasza:
Aki szexel, annál miért nem jöhet szóba mindenki? Lyuk az lyuk, nem?
szept. 8. 23:42
8/17 anonim válasza:
Az aszexuális embernél, mivel a testi dolgok nem játszanak és a lélek, érzelmek számítanak, jogos a kérdés, hogy nem mindegy melyik nemben találja meg a hozzá passzoló érzéseket?
szept. 8. 23:47
9/17 anonim válasza:
Azért azt nem nehéz bevallani hogy a férfi és a nő között nem csak annyi különbség van hogy mással pisilnek. Gondolom te sem szexelnél fiúval csak azért mert holnaptól mindenkinek p*ncija van
szept. 9. 06:42
10/17 anonim válasza:
Te már elmondtad amit gondoltál. Most az aszexuálisok véleményére is kíváncsi lennék.
szept. 9. 10:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!