Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt fogorvos? Ismerkedni,...

Van itt fogorvos? Ismerkedni, beszélgetni. 27/N

Figyelt kérdés
Meg akkor már kérnék 1-2 tanácsot is, ha úgy alakul.
szept. 2. 14:06
1 2 3
 1/22 anonim válasza:

Ingyen tanács randi reményében, hát hogy a viharba ne...

Pont ezért végeztem el a fogorvosit

szept. 2. 14:08
 2/22 A kérdező kommentje:
Most mi a baj ezzel? Lehet, hogy én egy nagyon szimpi, kedves csajszi lennék számodra, te meg lehet jó pasi számomra. Most ha közben beszélgetünk foggal kapcsolatos dolgokról is, azzal mi baj van?
szept. 2. 14:20
 3/22 anonim válasza:
En meleg fogorvossal ismerkednék, szajsebeszet, implantologia szakirany előny! 35/F
szept. 2. 14:28
 4/22 anonim válasza:
Nem FOG menni.
szept. 2. 14:29
 5/22 anonim válasza:
Bartel, kérdező? Röpke kapcsolat némi fogászati kezelésért? Jelige: spórolás.
szept. 2. 14:32
 6/22 A kérdező kommentje:

Senki nem mondta, hogy ingyen kérnék tanácsot, vagy kezelést. Jelenleg sem úgy járok fogorvoshoz.

Ha nem szeretnétek ismerkedni, akkor írjátok meg, mennyi egy kérdés ára. Ennyi. Nekem mindkettő jó.

szept. 2. 14:37
 7/22 anonim válasza:

Èn nem vagyok fogorvos de ha az lennék jöhetnèl😁

Szívesen adnék tanácsot 🙂

szept. 2. 14:39
 8/22 A kérdező kommentje:

#7 - Kedves vagy. :)

Elvileg az orvosok is azt tanulták, hogy segítsenek az embereken, akár ingyen, akár magánrendelés keretei között, de az eddigi kommentek nem erről árulkodnak.

szept. 2. 14:51
 9/22 anonim válasza:
Én is beszélgetnék veled, de nem vagyok fogorvos. Állattenyésztéshez értek.
szept. 2. 15:14
 10/22 anonim válasza:

Huh... Ehhez azért kell "perverzió"... Engem az orvosnak a gondolatával is ki lehet űzni a világból. Brrr.....

Egyedül a patológus szimpatikus, mert mire a keze alá kerülök, nem fog érdekelni, hogy rettegek :D Meg haláli a humoruk :)

szept. 2. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!