Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Küldjem el fogorvoshoz? Hogyan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Küldjem el fogorvoshoz? Hogyan?

Figyelt kérdés

Szóval ma volt az 1. randi egy sráccal, minden nagyon jól sikerült, helyes, magas, sportos, okos, kedves - elsőre - szép mosoly, fehér. Azonban az alsó fogsorán látni ilyen fehér cuccot a fogakon, az fogkő? Nem látja minden nap fogmosásnál? Igényesnek tűnik kívülről, a felső fogsora fehér, szép, tiszta ruha rajta, ápolt haj, kicsi szakáll - nyilván alapvető - cipő is rendben, autó felsőbb kategóriás. Miért nem megy el megtisztíttatni a fogát alul? Fél tőle? Első randi volt csak, nagyon tetszik, jól éreztem magam vele, de ez engem zavar….

33/F, 27/N

2022. febr. 12. 18:18
 1/9 A kérdező kommentje:
Nyilván 1 randi után nem akarok ilyenekkel jönni, mert ki vagyok én? Mit csinálnátok?
2022. febr. 12. 18:18
 2/9 NTBS ***** válasza:
93%
A fogkő sötét színű. Rákérdezhetsz óvatosan, hogy mi a helyzet vele, de szerintem még korai. Illetve, ha a felső fogsora ápolt, akkor az alsóra is odafigyel. Én még nem ismertem olyan embert, aki csak a fél fogsorára vigyázott.
2022. febr. 12. 18:20
 3/9 A kérdező kommentje:
Igazad van. Sárga fehér hosszanti csíkokat láttam ahogy beszélt, nevetett…
2022. febr. 12. 18:21
 4/9 A kérdező kommentje:
Megnéztem gugliban, ez fogkő lesz. Tökéletes mosolya lenne, ha leszedetné… engem zavar
2022. febr. 12. 18:23
 5/9 anonim ***** válasza:
61%

Mondd el neki hogy zavar.

Legalább többet nem szól hozzád.

2022. febr. 12. 19:30
 6/9 anonim ***** válasza:
13%
Naívan rákérdezhetsz - jé, mitől ilyen sárga-fehér a fogad, fagyit ettél, vag karamellát? - és el fogja mondani - persze nem most rögtön, gondolom majd a páradik randin.
2022. febr. 12. 19:30
 7/9 anonim ***** válasza:

Lehet, a felső azért olyan szép, mert korona van ragasztva. Alul meg nincs.

Persze ettől leszedethetné a fogkövet, szó se róla.

2022. febr. 12. 19:43
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom, hogy a fehér foltok a túlzott fluorid bevitel, vagy hiány, vagy vitamin hiány miatt alakulnak ki, és azok maradandók is. Általában gyerekkorban alakulnak ki, sok mindent nem lehet vele tenni, de nem is ártalmas. Inkább esztétikai hiba. De lehet, hogy nem az, nem tudom látatlanban megmondani.
2022. febr. 12. 20:07
 9/9 anonim ***** válasza:
80%
Jajj de válogatós vagy miss tökély... de azért a felsőbb kategoriás kocsijába betetted a seged? A helyébe menekülnék.. de majd ugyis kimitatod a fogad fehérét...
2022. febr. 12. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!