Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy találjam meg azt a lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy találjam meg azt a lányt akit a fogorvosi rendelőben láttam?

Figyelt kérdés

A fogorvosi redelőben láttam egy lányt , szemeztünk is, viszont nem magam voltam ott igy nem szólitottam le. Abban a váróteremben várt ahol én is csak egy másik orvoshoz. Hogy találhatnám meg?

Kösz!

#ismeretlenlány
2018. nov. 8. 07:52
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, szerintem nem ez a legalkalmasabb hely az ismerkedésre.

Amúgy kérdezd meg az orvosát, tudom hülye ötlet, de még mindig jobb, mint a semmi

2018. nov. 8. 08:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Orvost ugyanúgy köti az orvosi titoktartás.
2018. nov. 8. 08:11
 3/6 anonim ***** válasza:

Úgy tudod megkerülni az orvosi titoktartást, ha az orvosának azt mondod, segített rajtad a lány lent a kocsidnál valamiben és idegességedben elfelejtetted megköszönni neki, amit mindenképp pótolni szeretnél. Ez sem garancia, de talán nem ráz le élből a doki. Viszont ne éld bele magad, hogy megtudod.

Amúgy odamehettél volna megkerdezni, hogy melyik fogát tömik? 🙂

2018. nov. 8. 08:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Még úgy is meg tudod kerülni azt, hogy elvileg az orvos nem adhat ki róla adatot, hogy írsz egy cetlit a telefonszámoddal és egy rövid szöveggel és megkéredaz orvost, hogy adja oda neki. És akkor legalább a lány dönt, hogy mit lép. :)
2018. nov. 8. 08:46
 5/6 A kérdező kommentje:
az is kérdéses hogy orvoshoz vagy orvosnőhöz ment, viszont volt nővére-aszisztense aki fogadta a betegeket
2018. nov. 8. 09:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Akkor az asszisztenssel beszélj, de nagyon gyorsan... Mondd el őszintén, hogy szeretnéd megkeresni.
2018. nov. 8. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!