Van kedved ismerkedni?
- stabil egzisztencia✔️
- felsőfokú iskolai végzettség✔️
- no mamahotel❌
- no fwb❌
- no háziállatok❌
- no gyerek❌
- no felesleges testzsírok❌
- megbízhatóság
- ahol látom magam 5 év múlva: pontosan ott
- felhasználó szintű számítógépes ismeretek ✔️
- B kategóriás jogosítvány ✔️
29F
Eszerint stabilan létezem :)
Én mondjuk ennél kicsit többre gondoltam, olyanokra , hogy normális iskolai végzettségem, állásom stb van.
Tipikus ostoba egyetemi végzettséggel dicsekedő valójában hülyegyerek. Az ami a lányoknál menő és elvárt hogy anyuci-apuci taníttat, az a pasiknál nem menő! És nyilván azért nincs rajtad testzsír mert egy deka izom sincs, így a fejed is eldeformálódott csak az előadókban.
Egyszerűen szégyen amiket felsorolsz! Utolsó kettő helyett például online pénzgyár üzemeltetése, jogsi helyett: menő autó megléte(nem 30 éves bmw, henem új bármilyen sport suv).
Tipikus példája vagy annak hogy a magyar egyetemeken elavult tárgyakat tanítanak, csak egy papírt kapsz, tudást és főleg észt/intelligenciát nem!
Annyi eszed nincs hogy erre a korra több sokéves komoly kapcsolaton túl legyél, köztük vagy kinek ezzel párhuzamosan esik jól: lekúrd az összes nőt akit lehet 18-50 éves korig!
24#
Én továbbtanultam, mert nem akartam megrekedni 8-12 osztály szintjén, ami tényleg nem sok mindent ad önmagában. Nem vagyok vele egyedül, rengetegen teszik ugyanezt. Csinálhattam volna ezer más dolgot.
A minősítéseidre és a rám vetített állítsaidra nem reagálok. Kifejthetjük, ha beszélgetést akarsz kezdeményezni, de van egy olyan érzésem, hogy nem. Ha ennyire lenézed a diplomás embereket, azt gondoltam, legalább elhívsz egy találkára, hogy nyilvánosan beverd a képemet, mondjuk az tökös lett volna. Ha a hozzászólásodat csak egy verbális arculcsapásnak szántad, akkor ez így nem sokban különbözik attól, amit a fotelértelmiségiek művelnek, szóval nem sok értelme volt.
#24 több sokéves komoly kapcsolat.. Egy mondatban ennyi ellentmondást sem láttam még 😂
Amikor nagyon nagyot akarsz mondani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!